ΜΑΡΤΥΡΙΑ που σοκάρει για τον Πύργο της Κολάσεως: Βρέθηκαν 42 κουλουριασμένα πτώματα σε ένα δωμάτιο

Οργιάζουν οι θεωρίες συνωμοσίας για τον τελικό αριθμό των θυμάτων

Νέες σοκαριστικές μαρτυρίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την τραγωδία στον Πύργο της Κολάσεως, όπου πριν από περίπου μια εβδομάδα 79 (επιβεβαιωμένα) άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατό, όταν το κτίριο λαμπάδιασε σε χρόνο dt.

Όσοι βρίσκονταν στους τρεις τελευταίους ορόφους του δεν επέζησαν, ενώ σύμφωνα με την μαρτυρία ενός άνδρα ο οποίος επικαλείται φίλο του πυροσβέστη, «τα πτώματα 42 τουλάχιστον ανθρώπων βρέθηκαν σε ένα μόνο δωμάτιο του πύργου Grenfell».

Σε video που έχει δημοσιευτεί στο You Tube, ο εν λόγω άνδρας ισχυρίζεται πως «ένας  φίλος μου, που εργάζεται στην πυροσβεστική υπηρεσία, μου είπε χθες στο τηλέφωνο ότι βρήκαν 42 πτώματα σε ένα δωμάτιο, σα να είχαν κρυφτεί όλοι μαζί. Κανείς δεν το ξέρει αυτό». 

O άνδρας του οποίου η ταυτότητα δεν έχει γίνει γνωστή, ισχυρίστηκε μάλιστα ότι αυτό δε μπορεί να το πει δημόσια ο πυροσβέστης στο κοινό γιατί φοβάται τις επιπτώσεις. 

Ο αριθμός αυτός δεν έχει επιβεβαιωθεί από τις Αρχές, ωστόσο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ανέφερε ότι δεν είναι σε θέση ούτε να επιβεβαιώσουν ούτε και να διαψεύσουν μία τέτοια πληροφορία, καθώς τις έρευνες τις χειρίζεται η αστυνομία.

Την ίδια στιγμή, οργιάζει η συνωμοσιολογία για τον αριθμό των νεκρών, καθώς κάποιοι ισχυρίζονται πως στη πραγματικότητα είναι 200 τα θύματα και όχι 79, αλλά οι Αρχές το κρύβουν καθώς η δημοτικότητα της Τερέζα Μέι είναι στα τάρταρα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top