EΓΚΥΟΣ η γυναίκα που θέλει να γίνει η πιο παχύσαρκη στον κόσμο!

Τώρα προσπαθεί να χάσει μερικά κιλά προκειμένου να μην έχει και τρίτη αποβολή

Να κάνει προσωρινά στην άκρη το όνειρό της ώστε να γίνει «η πιο χοντρή γυναίκα του κόσμου», αναγκάστηκε μια 28χρονη γυναίκα από το Τέξας, η οποία ζυγίζει… 317 κιλά!

Η Monica Riley η οποία κατανάλωνε καθημερινά 10.000 θερμίδες, έμεινε έγκυος, και πλέον θα πρέπει να χάσει κάποια κιλά προκειμένου να καταφέρει να κρατήσει το μωρό της και να μην αποβάλει ξανά όπως στο παρελθόν.

ΦΩΤΟ ΑΠΟ "DAILY MAIL"

Η νεαρή γυναίκα την οποία ο αρραβωνιαστικός της, Sid, τάιζε καθημερινά με απίστευτες ποσότητες φαγητού, έμεινε έγκυος για τρίτη φορά και είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να μην χάσει το μωρό.

«Σε κάποια φάση της ζωής μου, ήθελα να γίνω η πιο μεγαλόσωμη γυναίκα στον κόσμο. Ήθελα να καθηλωθώ στο κρεβάτι, να είμαι ακίνητη και να ταΐζομαι όλο και περισσότερο. Αλλά τώρα που είμαι έγκυος, ταρακουνήθηκα».

Η Monica που είναι έγκυος 15 εβδομάδων, έχει χάσει ήδη 91 κιλά μέσα σε μόλις δέκα εβδομάδες, και πλέον ζυγίζει 226 κιλά.

«Ήθελα να είμαι ενεργή με το παιδί μου. Να μπορώ να σηκώνομαι και να κάνω πράγματα μαζί του».

Όπως εξήγησε, μετά την 2η συνεχόμενη αποβολή της, «είχα πάθει κατάθλιψη και έκλαιγα πολύ. Αποφάσισα όμως να συνεχίσω. Το άφησα πίσω, και προσποιήθηκα πως ποτέ δεν συνέβη».

Μάλιστα τόνισε πως κατηγορεί τον εαυτό της για τις αποβολές, ενώ όταν έμαθε πως ανέπτυξε διαβήτη τύπου 2, αποφάσισε με τον αρραβωνιαστικό της να αφήσει στην άκρη τα… μεγαλεπήβολα σχέδια.

«Πιστεύω πως το βάρος μου επηρέασε τις προηγούμενες εγκυμοσύνες μου. Αν ήμουν πιο υγιής, τα μωρά θα ήταν δυνατότερα. Παραδέχομαι πως οι διατροφικές μου συνήθειες ήταν απαίσιες. Δεν θέλω να χάσω άλλα μωρά, και δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο επικίνδυνο ήτα όλο αυτό. Θέλω να είμαι υγιής για να κρατήσω το μωρό μου».

Τι κάνει για όλα αυτά;

«Έχω αλλάξει τον τρόπο που τρέφομαι, ασκούμαι, προσέχω το σώμα μου. Προσπαθώ να κοιμάμαι σωστά τα βράδια, και περπατώ σε καθημερινή βάση. Ήδη νιώθω καλύτερα».

Πλέον, η 28χρονη τρέφεται με 2.000 θερμίδες την ημέρα (αντί με 10.000 που έτρωγε αρχικά), και δηλώνει πως δεν ήταν εύκολο να αφήσει στην άκρη τον εθισμό της, καθώς το φαγητό για εκείνη είναι όπως τα ναρκωτικά ή το αλκοόλ για τους εθισμένους.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top