Όλα τα βλέμματα στην Πίπα Μίντλετον: Σε λίγες ώρες ο γάμος υπερπαραγωγή

Θα παντρευτεί τον διευθυντή του hedge fund Eden Rock Capital Management Group, Τζέιμς Μάθιους

Όλα τα βλέμματα στην Πίπα Μίντλετον: Σε λίγες ώρες ο γάμος υπερπαραγωγή

Στον πολυαναμενόμενο γάμο-υπερπαραγωγή της Πίπα Μίντλετον με τον αγαπημένο της, διευθυντή hedge fund Eden Rock Capital Management Group, Τζέιμς Μάθιους, έχει τα βλέμματα στραμμένα σήμερα η Βρετανία (και όχι μόνο).

Οι δυο τους θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου σε μια τελετή που θα πραγματοποιηθεί στην εκκλησία του Αγίου Μάρκου στο Ένγκλφιλντ του Μπέρσκαιρ, που βρίσκεται μόλις έξι μίλια μακριά από το χωριό Μπάκμπερι, όπου η νύφη μεγάλωσε με την αδερφή της Κέιτ και τον νεότερο αδερφό τους Τζέιμς.

Η εκκλησία του 12ου αιώνα βρίσκεται μέσα σε κτήμα ιδιοκτησίας του βουλευτή Ρίτσαρντ Μπένιον. 

Όταν ολοκληρωθεί η τελετή, οι νεόνυμφοι θα υποδεχθούν τους καλεσμένους τους στο σπίτι των γονιών της Πίπα που διαθέτει εκτός των άλλων και έναν τεράστιο κήπο.

Η λαμπερή δεξίωση θα πραγματοποιηθεί σε ένα γυάλινο παλάτι που έχει εγκατασταθεί εδώ και λίγες ημέρες στον κήπο της οικίας Μίντλετον στο Μπλάκμπερι του Μπερκσάιρ.

Πάντως, η Πίπα κινδυνεύει να μην μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των καλεσμένων της, καθώς ο πρίγκιπας Χάρι είναι πιθανόν να πάει στο γάμο μαζί με τη φιλενάδα του, την αμερικανίδα ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ, των οποίων ένας πιθανός αρραβώνας γοητεύει τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης. Εξάλλου η 35χρονη ηθοποιός τον συνόδευσε πρόσφατα στο γάμο ενός φίλου του στη Τζαμάικα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top