Πέθανε ο πιο σκληρός κι αμετανόητος SERIAL KILLER που ΒΑΣΑΝΙΣΕ και ΣΚΟΤΩΣΕ 5 παιδιά!

Ο λόγος για τον Ίαν Μπρέιντι

Πέθανε ένας από τους πιο σκληρούς και αμετανόητους κατά συρροή δολοφόνους, ο Ίαν Μπρέιντι. Ο Μπρέιντι είχε βασανίσει και σκοτώσει 5 παιδάκια.

Ο 79χρονος serial killer άφησε την τελευταία του πνοή στην ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου Άσγουορθ, στην οποία κρατούνταν με αυξημένα μέτρα ασφαλείας από το 1985.

Ο Μπρέιντι φυλακίστηκε το 1966, αφού έθαψε 4 από τα θύματά του σε τάφους στο Σάντλγουορθ Μουρ. Ο αδερφός ενός από τα θύματα, όμως, τόνισε ότι ακόμα κι αν ο κατά συρροή δολοφόνος πέθανε, ο εφιάλτης τους «δεν τελειώνει».

Ο serial killer γεννήθηκε στη Γλασκόβη, σύντομα, όμως, μετακόμισε με τους γονείς του στο Μάντσεστερ. Τη δεκαετία του ’60, δολοφόνησε τον 12χρονο Τζον Κίλμπριτζ, τη 10χρονη Λέσλι Αν Ντάουνι και τον 17χρονο Έντουαρντ Έβανς. Το 1985 πια, του αποδόθηκαν και οι φόνοι της 16χρονςη Πολίν Ριαντ και ο 12χρονος Κιθ Μπένετ. Η σορός του μικρού Κιθ δεν βρέθηκε ποτέ, παρά τις απελπισμένες προσπάθειες της μητέρας του και των αρχών.

Τα παιδιά απήχθησαν, από το 1963 μέχρι το 1965, από τον Μπρέιντι και τη σύντροφό του Χίντλεϊ, που πέθανε στη φυλακή το 2002.

Το ζευγάρι συνελήφθη όταν ο αδερφός της Χίντλεϊ ειδοποίησε τις αρχές, αφού είδε τον Μπρέιντι να βασανίζει και, τελικά, να στραγγαλίζει τον 17χρονο Έντουαρντ. Η αστυνομία έπιασε επ’ αυτοφώρω το ζευγάρι να μεταφέρει τη σορό του Έντουαρντ από την κρεβατοκάμαρα. Στη βιβλιοθήκη του Μπρέιντι βρέθηκαν ολόκληροι τόμοι σχετικοί με τη διαστροφή και τον σαδισμό.

O μικρός Κιθ

Ο δικηγόρος του Μπρέιντι μίλησε στο Ράδιο 4 του BBC, λέγοντας ότι βρισκόταν στο πλευρό του πελάτη του, πριν εκείνος φύγει από τη ζωή. «Μου τηλεφώνησε ότι θέλει να με δει. Ήξερε, μάλλον, ότι ερχόταν ο θάνατός του».

Η μητέρα του Κιθ δεν σταμάτησε να ψάχνει ποτέ

Υπογράμμισε, ακόμα, ότι δεν συζητήθηκε το ζήτημα της σορού του Κιθ Μπένετ. «Θα μου έκανε εντύπωση αν είχε χρήσιμες πληροφορίες να μας δώσει (ο Μπρέιντι). Πιστεύω ότι αν είχε πληροφορίες, θα τις είχε δώσει. Εγώ δεν γνωρίζω κάτι που θα μπορούσε να βοηθήσει».

Οι έρευνες για τον εντοπισμό της σορού του Κιθ συνεχίζονται μέχρι σήμερα

Από το νοσοκομείο δεν επιβεβαίωσαν την αιτία θανάτου του Μπρέιντι, είπαν, όμως, ότι του παρείχαν οξυγόνο για ένα διάστημα.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top