Με γυναίκα, παιδιά κι εγγόνια ο Μακρόν χαιρέτισε τους Γάλλους

Ανέβηκαν όλοι μαζί στην εξέδρα και τραγούδησαν τον Εθνικό Ύμνο της Γαλλίας

Μετά από τη μοναχική του πορεία στην Αυλή του Ναπολέοντα στο Μουσείο του Λούβρου και αφού εκφώνησε μια ηγετική ομιλία ενότητας του Γαλλικού έθνους, ο Εμανουέλ Μακρόν κάλεσε στην εξέδρα τη γυναίκα της ζωής του, την Μπριζίτ Τρονιέ, η οποία αφού του φίλησε το χέρι, χαιρέτισε χαμογελαστή το συγκεντρωμένο πλήθος.

Φορώντας ένα μπλε μαντό με ασημί λεπτομέρειες, μπλε μπλούζα και παντελόνι και έχοντας κάνει στα μαλλιά της ένα γαλλικό σινιόν, ξεχώρισε και πάλι για το λιτό, αλλά κλασάτο στυλ της ως Πρώτη Κυρία πλέον της Γαλλίας.

Αμέσως μετά, ο Μακρόν κάλεσε στη σκηνή όλη την οικογένεια, παιδιά και εγγόνια της Μπριζίτ, αλλά και τους στενούς του συνεργάτες που βοήθησαν στο να επιτευχθεί ο στόχος του και να εκλεγεί πρόεδρος της Γαλλίας.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της τελευταίας τηλεμαχίας του Μακρόν με τη Λεπέν, η πρόεδρος του Εθνικού Μετώπου τον είχε ψέξει γιατί δεν έχει δικά του παιδιά, λέγοντας ότι δεν θα μπορέσει να καταλάβει τις ανάγκες των παιδιών της Γαλλίας.

«Έχω παιδιά της καρδιάς», της είχε απαντήσει τότε ο Μακρόν, που έχει υπερασπιστεί με κάθε τρόπο την… αντισυμβατική οικογένεια που έχει δημιουργήσει με την πρώην καθηγήτριά του. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top