Δεν έχει τέλος η Τουρκική προκλητικότητα: Καβάλα στο άλογο ο Ερντογάν

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

Δεν έχουν τέλος οι τουρκικές προκλήσεις. Ο Τούρκος πανεπιστημιακός Ερχάν Ταμπάκογλου βάφτισε τη  Θράκη  τουρκικό έδαφος , μιλώντας σε εκδήλωση στην Ανδριανούπολη  όπου  εκτέθηκαν 35 ενδυμασίες γυναικών της μουσουλμανικής μειονότητας που ζουν στην Δυτική Θράκη.

Είναι γνωστό πως ο Ερντογάν θέλει να βάλει ¨πόδι ¨στη Θράκη. Αναπολεί τα «Οθωμανικά του μεγαλεία». Άλλωστε πώς να ξεχάσει κανείς ότι ο σουλτάνος  αμφισβητεί τη Συνθήκη της Λοζάνης λέγοντας πως η Δυτική Θράκη, κάποια νησιά του Αιγαίου καθώς και η Κύπρος είναι πατρίδες του και ανήκουν στη Τουρκία!

Την ίδια ώρα τα τουρκικά μέσα σχολιάζουν πώς ο Ερντογάν ανέβηκε ξανά σε άλογο μετά από 14 χρόνια .  Ήταν το 2003 όταν έπεσε από τη σέλα του Τζιχάν με το επίμαχο βίντεο να κάνει τον γύρο του διαδικτύου   .

Αυτό έγινε για πρώτη φορά έπειτα από το ατύχημά του στο Μπαϊράμπασα. Ο σύμβουλός του κατέγραψε με φωτογραφίες εκείνες τις στιγμές.

Στις φωτογραφίες φαίνεται ο «Σουλτάνος» να ταΐζει με μήλο το  άλογο.Στο tweet του ο Μουσταφά Βαράνκ γράφει: «Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι ένας ηγέτης, παλικάρι , φίλος με τα ζώα».

Θα είναι η μέρα που θα ζητήσουμε λογαριασμό για τον θάνατό του.

Τραγική ειρωνεία ..που να ξερε τότε πώς σήμερα οι δικοί της άνθρωποι θα ζητούσαν λογαριασμό για το δικό της θάνατο . Η  Σίλα Αμπαλάι  παρά το νεαρό της ηλικίας της , ήταν διευθυντικό στέλεχος της ακροαριστερής οργάνωσης Επαναστατικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Μέτωπο , την οποία η Άγκυρα θεωρεί τρομοκρατική οργάνωση .Κατά την επιχείρηση της αστυνομίας  στην περιοχή Γεσίλοβα η Σίλα αρνήθηκε να παραδοθεί , απάντησε με πυροβολισμούς και σκοτώθηκε.

Η Αμπαλάι στα 14 της χρόνια συμμετείχε στην οργάνωση νέων του DHKP-C και σύμφωνα με πληροφορίες στα 16 της ήταν υπεύθυνη της οργάνωσης για την Κωνσταντινούπολη. Η Αμπαλάι που πέρασε από πολλές ανακρίσεις για τρομοκρατικές ενέργειες τον Δεκέμβριο του 2016 ήταν το όνομα που έδωσε την εντολή για τη δολοφονία του εισαγγελέα Τσαλισκάν

Πλήθος κόσμου στο twitter  γράφει ότι δεν ήταν σωστό ένα τόσο μικρό παιδί να ασχολείται με την αντίσταση.

Χάθηκαν τα ίχνη ενός ζευγαριού Τούρκων διπλωματικών υπαλλήλων που υπηρετούσαν στο Τουρκικό Προξενείο της Θεσσαλονίκης. Ο Μουχάμεντ Ταν και η Τζεϊντά Ταν κατηγορήθηκαν πώς ήταν μέλη της οργάνωσης του υπ’ αριθμόν ένα εχθρού του Ερντογάν, Γκιουλεν. Έκτοτε  δεν έχουν δώσει στίγμα.

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top