«Μπουγέλωσαν» τον Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον-«Γύρισε» το μάτι της Δούκισσας (ΦΩΤΟ και VIDEO)

Δείτε το περιστατικό που έγινε στον Μαραθώνιο του Λονδίνου-Η «τολμηρή» πράξη ενός δρομέα-Πρώτη ανάρτηση:24-04-2017 11:02

Σε μια αψυχολόγητη πράξη προχώρησε ένας από τους δρομείς που συμμετείχαν στον Μαραθώνιο που έγινε την Κυριακή στο Λονδίνο.

Όπως θα δείτε τόσο στο video όσο και στις φώτο, ένας από τους συμμετέχοντες πέταξε… νερό στον πρίγκιπα Ουίλιαμ και στην Κέιτ Μίντλετον, ενώ εκείνοι παρακολουθούσαν τον αγώνα πίσω από τα σχοινιά.

Λίγο νωρίτερα, το πριγκιπικό ζεύγος χειροκροτούσε και φώναζε στους συμμετέχοντες προκειμένου να τους εμψυχώσει, επομένως πολλοί υπέθεσαν πως ίσως ο «τολμηρός» δρομέας να θέλησε να αλληλεπιδράσει μαζί τους.

Αν και ο Ουίλιαμ ξαφνιάστηκε από την κίνηση αυτή, φάνηκε να μην ενοχλείται ιδιαίτερα παρόλο που έφαγε το νερό στο πρόσωπο, σε αντίθεση με την Δούκισσα του Κέμπριτζ που καθόλου κομψό δεν βρήκε το «αστειάκι» και έριξε ένα δολοφονικό βλέμμα στον συμμετέχοντα.

Πού να έβρεχε το νερό τα μαλλιά και το μπουφάν της φανταστείτε!

Μαζί τους ήταν και ο πρίγκιπας Χάρι, που γλίτωσε ξώφαλτσα το… «μπουγέλωμα».

Να σημειώσουμε, πως τα τρία μέλη της βασιλικής οικογένειας, κήρυξαν την έναρξη του αγώνα, ενθάρρυναν τους δρομείς, τους χειροκρότησαν, τους μοίρασαν νερά, έκαναν high five μαζί τους και φυσικά στο τέλος τους έδωσαν και τα μετάλλια τους. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλεττον, παρά το νερό που έφαγαν αγκάλιασαν κάποιους από αυτούς και έβγαλαν μαζί τους selfies, όχι όμως και ο πρίγκιπας Χάρι τον οποίο ο φακός έπιασε να αποφεύγει έναν ιδρωμένο δρομέα που ήθελε να τον αγκαλιάσει για να βγάλουν selfie!

ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΚΕΙΤ
 
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top