Αυτή είναι η γυναίκα που πήδηξε από την γέφυρα του Ουέστμινστερ για να σωθεί από τον μακελάρη

Η 29χρονη έκανε διακοπές στο Λονδίνο-Είχε πάει για να γιορτάσει τα γενέθλια του αρραβωνιαστικού της

Το φως της δημοσιότητας είδε η φωτογραφία της γυναίκας που πήδηξε από την γέφυρα του Ουέστμινστερ προκειμένου να σωθεί από τον μακελάρη, μετά την διπλή τρομοκρατική επίθεση που έγινε χθες στην καρδιά του Λονδίνου.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, το BBC δημοσίευσε ένα βίντεο-ντοκουμέντο από την στιγμή που ο τρομοκράτης με το 4Χ4,  αναπτύσσει ταχύτητα και πέφτει πάνω στους πεζούς που περπατούσαν στη γέφυρα του Ουεστμίνστερ.

Στο βίντεο αυτό που κόβει την ανάσα, απεικονίζεται και η νεαρή γυναίκα που κάνει «βουτιά» στον Τάμεση, ενώ όπως έγινε γνωστό αργότερα ανασύρθηκε ζωντανή από τα παγωμένα νερά του ποταμού.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑΡΗ ΚΟΠΕΛΑ

Πρόκειται για την 29χρονη Andreea Cristea, αρχιτέκτονα από τη Ρουμανία, η οποία είχε επισκεφτεί το Λονδίνο παρέα με τον αρραβωνιαστικό της, μηχανικό στο επάγγελμα, Andrei Burnaz, προκειμένου να γιορτάσουν τα γενέθλια του (τα οποία είναι αύριο).

Την ώρα της επίθεσης στη γέφυρα (περίπου στις 13:40 το μεσημέρι) οι δυο τους περπατούσαν στη γέφυρα του Ουέστμινστερ.

Ο αρραβωνιαστικός της έσπασε το πόδι του, ενώ εκείνη κατέληξε στα παγωμένα νερά του Τάμεση. Προς το παρόν, δεν έχει διευκρινιστεί αν έπεσε ή πήδηξε εσκεμμένα για να σωθεί.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top