Έλληνας περιγράφει καρέ-καρέ στο Star πως έζησε το τρομοκρατικό χτύπημα στο Λονδίνο

"H αστυνομία έδρασε πολύ γρήγορα και οργανωμένα"

Ο Γιώργος Κράτσας, κάτοικος Λονδίνου, μίλησε μέσω skype στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στην Μάρα Ζαχαρέα για την κινητοποίηση της βρετανικής αστυνομίας, λίγα λεπτά μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στην καρδιά του Λονδίνου.

«Την ώρα της επίθεσης ήμουν στο δρόμο! Ξαφνικά ακούσαμε πολλά περιπολικά και σειρήνες. Όταν αντιλήφθηκα τι συμβαίνει, αμέσως πήγα στο σπίτι μου, που ήταν κοντά στο σημείο του χτυπήματος στο Westminster. Από το σπίτι μου έβλεπα όμως τι γινόταν. Ο ουρανός γέμισε αμέσως ελικόπτερα, της αστυνομίας, του στρατού, των ΜΜΕ. Η γνωστή Ρόδα που είναι στο Westminster ξαφνικά σταμάτησε και λογικά κάποιοι τουρίστες θα εγκλωβίστηκαν εκεί. Ακούγαμε συνέχεια σειρήνες», είπε ο Γιώργος Κράτσας.

Όπως είπε ο ίδιος μέχρι και το βράδυ της Τετάρτης υπήρχε κλίμα έντασης με σειρήνες να ηχούν στο Λονδίνο. «Σιγά σιγά ομαλοποιείται η κατάσταση», πρόσθεσε.

Τα βρετανικά μέσα μιλούν για τρομοκρατικό χτύπημα χωρίς ωστόσο να δίνουν περισσότερες πληροφορίες, είπε ο ίδιος, τονίζοντας ότι «στο Λονδίνο έχουμε την αίσθηση ότι η αστυνομία έδρασε πολύ γρήγορα και οργανωμένα».

«Δεν έχουμε ακούσει κάτι κακό για κάποιον Έλληνα», τόνισε ο ίδιος.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top