Μια...λεοπάρδαλη στο Λονδίνο έκοψε το αίμα των περαστικών!

Αντιδράσεις για τρελά γέλια

Αντιδράσεις για τρελά γέλια προκάλεσε μια... λεοπάρδαλη στη μέση του δρόμου στο Λονδίνο, με τους περαστικούς να το βάζουν στα πόδια, χωρίς να καταλαβαίνουν τι συμβαίνει.

Την λένε Λίλυ, αλλά αν και πανέμορφη, τρομάζει. Η λεοπάρδαλη -ρομπότ βγήκε στους δρόμους του Κάμντεν και έκοψε το αίμα των περαστικών.

Ξαπλωμένη νωχελικά πάνω στους κάδους των σκουπιδιών, πότε κουνιέται και πότε βρυχάται, κάνοντας κάποιους να πέφτουν κάτω από την τρομάρα τους και κάποιους άλλους να το βάζουν στα πόδια. Η λεοπάρδαλη -ρομπότ, που χρησιμοποιήθηκε για τη φάρσα, χρειάστηκε 5 εβδομάδες για να κατασκευαστεί από την ομάδα που έκανε τα εφέ στην ταινία ''Χάρι Πότερ'.

Οι υπεύθυνοι της φάρσας θέλησαν, με αυτό τον τρόπο, να ευαισθητοποιήσουν το κοινό γύρω από όσα συμβαίνουν με τα πανέμορφα αυτά αιλουροειδή, που βρίσκονται υπό εξαφάνιση. Οι λεοπαρδάλεις αναγκάζονται να συνυπάρχουν με τους ανθρώπους σε αστικά περιβάλλοντα, καθώς  οι οικότοποί τους έχουν συρρικνωθεί δραματικά.

Τα τελευταία χρόνια, οι λεοπαρδάλεις της Σιβηρίας, η πιο σπάνια μεγάλη γάτα στον κόσμο είναι μόνο 80, ενώ οι λεοπαρδάλεις του χιονιού φτάνουν τις 4.000. Βασική αιτία εξαφάνισης του όμορφου αυτού αιλουροειδούς παραμένει η σύγκρουση με τον άνθρωπο.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top