Ο Κιμ Γιονγκ Ουν παρακολουθεί εκστασιασμένος την εκτόξευση πυραύλων

Tο θερμόμετρο στην Κορεατική Χερσόνησο ανεβαίνει

Εικόνες από την εκτόξευση τεσσάρων βαλλιστικών πυραύλων μετέδωσε η βορειοκορεάτικη κρατική τηλεόραση μαζί με φωτογραφίες του Κιμ Γιόνγκ Ουν να παρακολουθεί εκστασιασμένος.

Με υπερηφάνεια και στόμφο, όπως πάντα, η παρουσιάστρια της βορειοκορεατικής κρατικής τηλεόρασης Ri Chun-hee, ανακοίνωσε την απάντηση του Κιμ Γιόνγκ Ουν στην ανάπτυξη αμερικανικού αντιπυραυλικού συστήματος στη Νότια Κορέα που ξεκίνησε την Τρίτη.

«Ο σεβαστός μας ηγέτης Κιμ Γιόνγκ Ουν επέβλεψε μια δοκιμαστική εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου από τις μονάδες πυροβολικού Χβασόνγκ της Στρατηγικής Δυνάμεως του Λαϊκού Στρατού της Κορέας. Στην άσκηση πήραν μέρος μονάδες του πυροβολικού Χβασόνγκ της Στρατηγικής Δυνάμεως του Λαϊκού Στρατού της Κορέας, που έχουν αναλάβει να πλήξουν τις βάσεις των δυνάμεων του αμερικανικού ιμπεριαλιστή εχθρού στην Ιαπωνία, αν παραστεί ανάγκη», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Tο θερμόμετρο στην Κορεατική Χερσόνησο ανεβαίνει. Η Κίνα προειδοποίησε Ηνωμένες Πολιτείες και Νότια Κορέα ότι θα υποστούν τις συνέπειες, μετά την ανακοίνωση της Ουάσιγκτον για την έναρξη της ανάπτυξης του αντιπυραυλικού της συστήματος THAAD στη Νότια Κορέα. Την ίδια ώρα, ο αμερικανός Πρόεδρος Ν.Τραμπ επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον υπερεσιακό πρόεδρο της Νότιας Κορέας και τον ιάπωνα πρωθυπουργό.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top