Γαλλικές Εκλογές- Του λένε ΦΥΓΕ, συνεργάτες τον εγκαταλείπουν, αλλά ο Φιγιόν ΑΠΤΟΗΤΟΣ

Γενέθλια με ευχές και αποδοκιμασίες για τον γνωστό πολιτικό- Πρώτη Ανάρτηση 05-03-2017 18:16

Ανεβαίνει το θερμόμετρο στη Γαλλία, καθώς ο υποψήφιος για την προεδρία Φρανσουά Φιγιόν αρνείται να παραιτηθεί, παρά τις πιέσεις και παρά το γεγονός ότι 71% των ψηφοφόρων θέλουν να αποσυρθεί, μετά το σκάνδαλο για την αργομισθία της συζύγου του...

Στενοί συνεργάτες του, τον εγκαταλείπουν. Αντίθετα, η πέτρα του σκανδάλου, η σύζυγος του Πενέλοπι, τον προτρέπει να συνεχίσει τον αγώνα μέχρι τέλους.

Σπάζοντας τη σιωπή της στην εφημερίδα «le Journal du Dimanche», διέψευσε τις κατηγορίες περί αργομισθίας, για τις οποίες η δικαιοσύνη έχει ξεκινήσει επίσημη έρευνα, ψάχνοντας μάλιστα την έπαυλη του ζεύγους.

Πάντως, χιλιάδες γάλλοι έδωσαν το παρών στη προεκλογική του συγκέντρωση στο Παρίσι που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή.  Με φόντο τον πύργο του Άιφελ κι εν μέσω βροχής, ο Φρανσουά Φιγιόν ζήτησε από τους υποστηρικτές του να μην υποκύψουν στις πιέσεις...

Το Σάββατο ο Φιγιόν είχε γενέθλια και οι υποστηρικτές του έδωσαν θερμές ευχές, ωστόσο ο ίδιος φαίνεται να αποφεύγει τις συνεντεύξεις.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Γαλλίας  ματαίωσε την προγραμματισμένη για το πρωί της Δευτέρας εμφάνισή του σε ραδιοφωνική εκπομπή, στην οποία επρόκειτο να συζητήσει για την προεκλογική του εκστρατεία, όπως δήλωσε σήμερα ο παρουσιαστής της εκπομπής.

«Ο Φρανσουά Φιγιόν ματαίωσε επισήμως την εμφάνισή του στο πρωινό πρόγραμμα του Europe 1», έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο παρουσιαστής Τομάς Σότο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top