ΑΤΡΟΜΗΤΗ σερβιτόρα άρπαξε σαύρα από την ουρά και την πέταξε έξω από το εστιατόριο που δούλευε

Η 25χρονη Σάμια προκάλεσε τον θαυμασμό όλων

Μια ατρόμητη σερβιτόρα αποφάσισε να «πετάξει έξω» έναν ανεπιθύμητο πελάτη που μπήκε στο εστιατόριο που δούλευε στις ΗΠΑ: μια τεράστια σαύρα!

Η Σάμια Λίλα, 25 ετών από τη Γαλλία, αρχικά είδε μια περίεργη ουρά και νόμιζε ότι επρόκειτο για σκύλο. Όταν πλησίασε, έκπληκτη είδε ότι ήταν μια σαύρα, μήκους 180 εκατοστών. Χωρίς να χάνει χρόνο, η Λίλα έκλεισε το δρόμο του τρομαγμένου ερπετού, το άρπαξε από την ουρά, μπροστά στα μάτια των πελατών που ούρλιαζαν από τον φόβο τους, και το πέταξε έξω, κερδίζοντας έτσι το ψευδώνυμο «Κορίτσι Ιγκουάνα»

  

«Το είδα και νόμιζα ότι ήταν σκύλος. Μετά αντιλήφθηκα ότι ήταν σαύρα» είπε η κοπέλα στο Bega District News. «Δεν  φοβήθηκα. Μου αρέσουν τα ερπετά, οπότε ενθουσιάστηκα λίγο».

Εννοείται ότι το βίντεο από το περιστατικό που τράβηξε κάποιος πελάτης έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Μάλιστα, ένας πελάτης του εστιατορίου, που έτυχε να είναι παρών στο περιστατικό, έγραψε στο ίντερνετ: «Ελπίζω η Σάμια να πάρει αύξηση για την προσπάθειά της να προστατέψει τους πελάτες. Δεν δίστασε καθόλου, ήταν πολύ γενναία! Ευχαριστούμε Σάμια για τις υπηρεσίες σου!»



 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top