ΣΚΑΝΔΑΛΟ στον γερμανικό στρατό με στριπτίζ και αλκοόλ - ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟ το Υπ.Άμυνας

Επτά κατηγορούμενοι κινδυνεύουν με ποινές φυλάκισης

Σκάνδαλο μεγατόνων έχει ξεσπάσει στον γερμανικό στρατό. Έκθεση του υπουργείου Άμυνας κάνει λόγο για σαδιστικές τελετουργίες και απίστευτα καψώνια, στα οποία υποβάλλονταν γυναίκες στρατιώτες από άνδρες συναδέλφους τους. Επτά στρατιώτες έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Όλα ξεκίνησαν, όταν μια γυναίκα υπολοχαγός είχε το θάρρος να κάνει τις καταγγελίες για το σκάνδαλο. Τα όσα είπε για τον εξευτελισμό που βίωσε και είδε, σόκαραν τα ανώτατα κλιμάκια στο γερμανικό υπουργείο άμυνας. Η αρμόδια υπουργός διέταξε αμέσως έρευνα. Την είδηση έφερε στο φως το γερμανικό περιοδικό Spiegel.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, οι οποίες επιβεβαιώθηκαν, στρατιώτες και υπαξιωματικοί ανάγκαζαν τις νεοσύλλεκτες στρατιωτίνες να κάνουν στριπτίζ και να χορεύουν στον στύλο. Οι άνδρες διασκέδαζαν και κατανάλωναν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.

Οι επτά κατηγορούμενοι οι οποίοι κινδυνεύουν με ποινές φυλάκισης,ισχυρίζονται ότι όλα αυτά ήταν... μέρος της εκπαίδευσης τους.

Ο γερμανικός στρατός είχε επίσης στην κατοχή του εικόνες στις οποίες απεικονίζονται στρατιώτες δεμένοι σε καρέκλες με σακούλες πάνω στα κεφάλια τους. Όπως φάνηκε από την έρευνα οι σαδιστικές πρακτικές ήταν διαδεδομένες στο στρατόπεδο Στάουφερ. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται έρευνες στο εν λόγω στρατόπεδο για σαδιστικές μεθόδους.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top