Μια οπτασία στα λευκά η Μελάνια στον Λευκό Οίκο:Το φιλί με τον Νετανιάχου,οι αγκαλιές και το σταυροπόδι

Επίσημη πρώτη για την γυναίκα του Τραμπ ως οικοδέσποινα

Την πρώτη της επίσημη εμφάνιση στον Λευκό Οίκο έκανε η Μελάνια, μετά την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ στις 20 Ιανουαρίου.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, η 46χρονη Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, ήταν μια οπτασία ντυμένη στα λευκά κατά τη υποδοχή του Πρωθυπουργού του Ισραήλ, Μπένζαμιν Νετανιάχου, και της συζύγου του, Σάρα.

Επιλέγοντας να φορέσει ένα λευκό κασμίρ κοστούμι δια χειρός Karl Lagerfeld, η Μελάνια Τραμπ έκλεψε όλες τις εντυπώσεις με την εμφάνιση της.

Αφού πόζαρε στο πλευρό του Προέδρου των ΗΠΑ και των επίσημων καλεσμένων τους, στη συνέχεια η 46χρονη Μελάνια, συνόδεψε τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ και την σύζυγό του στο εσωτερικό του Λευκού Οίκου, δείχνοντας να απολαμβάνει την ξενάγηση.

Χαμογελώντας πλατιά, κατάφερε να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα με το σταυροπόδι της στο Οβάλ γραφείο, επισκιάζοντας την Σάρα.

Και φυσικά, από την επίσημη συνάντηση μαντέψτε ποια δεν έλειπε! Η Ιβάνκα Τραμπ φυσικά, η κόρη του Ντόναλντ και… έτερη «Πρώτη Κυρία» (όπως κοροϊδευτικά την αποκαλούν), η οποία μετά του συζύγου της έκατσε δίπλα στην Μελάνια προκειμένου να παρακολουθήσουν την συνέντευξη Τύπου των δυο ηγετών.

Μετά τα τυπικά πάντως, Τραμπ και Μελάνια, συνόδεψαν τους επίσημους καλεσμένους τους στο Εθνικό Μουσείο Αφροαμερικάνικης Ιστορίας και Πολιτισμού.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top