Νέα Φιλαδέλφεια: Νέο Βίντεο από την καταδρομική επίθεση των χούλιγκαν

Το τάγμα εφόδου συγκεντρώνεται και εφορμά

Νέα Φιλαδέλφεια: Νέο Βίντεο από την καταδρομική επίθεση των χούλιγκαν/ Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Ένα ακόμα βίντεο από την καταδρομική επίθεση του τάγματος εφόδου των Κροατών χούλιγκαν και των Ελλήνων συνεργών τους έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια ήρθε στο φως της δημοσιότητας. 

Νέο βίντεο ντοκουμέντο: Καρέ καρέ η διαδρομή ως τη φονική επίθεση

Η ώρα στο βίντεο δείχνει 23:05, ελάχιστα λεπτά πριν πέσει νεκρός από μία και μοναδική μαχαιριά στο χέρι του ο 29χρονος Μιχάλης Κατσούρης. 

 

Οι ακροδεξιοί οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και οι Έλληνες συνεργοί τους, κρατώντας στυλιάρια, ρόπαλα και μαχαίρια συγκεντρώνονται και ετοιμάζονται για τη μεγάλη έφοδο. 

Νέα Φιλαδέλφεια: «Ήρθαν 3 - 4 μέρες να δουν την Αθήνα και τον αγώνα»

Στο βίντεο φαίνεται να πετούν φωτοβολίδες, θέλοντας να σκορπίσουν τον πανικό και να αιφνιδιάσουν τον κόσμο που βρισκόταν στην καφετέρια έξω από το γήπεδο. 

Νέα Φιλαδέλφεια: Πέντε οι βασικοί ύποπτοι για τη δολοφονία του Μιχάλη

Με απίστευτη μανία επιτίθενται αδιακρίτως σε όποιον έβρισκαν μπροστά τους αδιαφορώντας αν είναι οπαδοί της ΑΕΚ, απλοί περαστικοί ή θαμώνες της καφετέριας που βρίσκεται έξω από το γήπεδο. 

Νέα Φιλαδέλφεια: Έλληνες Έδωσαν Τα Στυλιάρα Στους Κροάτες

Οι εικόνες είναι αποκαλυπτικές. Ο χώρος έξω από το OPAP Arena, όπως δείχνει το βίντεο, μετατράπηκε σε πεδίο μάχης και όπως σε κάθε πόλεμο, έτσι κι εδώ υπήρξε ένας νεκρός. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top