Κολωνός: «Η μάνα είναι το εργαλείο», λέει ο 53χρονος σε συγκατούμενούς του

«Τον βάζουν να κοιμάται στο πάτωμα του κελιού. Είναι φοβισμένος»

Κολωνός: Ο 53χρονος Κοιμάται Στο Πάτωμα, Λέει Συγκρατούμενος

Την καθημερινότητα του 53χρονου μέσα στις φυλακές περιέγραψε συγκρατούμενός του. Αποκάλυψε ότι ο κατηγορούμενος για την υπόθεση του Κολωνού κοιμάται στο πάτωμα και ότι παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για τις σχέσεις του με τη 12χρονη και τη μητέρα της.

Στις φυλακές Γρεβενών βρίσκεται προφυλακιστέος ο 53χρονος, που κατηγορείται για βιασμό και μαστροπεία σε βάρος της 12χρονης κοπέλας στον Κολωνό. Ο 53χρονος βρίσκεται στο ίδιο κελί με καταδικασθέντες για παρόμοια, σκληρά αδικήματα.

Ένας από αυτούς, που κατηγορείται για βιασμούς, μίλησε τηλεφωνικά με τη Ρούλα Κουσκουρή με αφορμή ένα ρεπορτάζ που θα προβληθεί προσεχώς στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και αποκάλυψε την καθημερινότητα του 53χρονου μέσα στο κελί.

Όπως είπε, ο 53χρονος βρίσκεται στο ίδιο κελί με τον άνδρα που βίασε και έκαψε την 34χρονη Ζωή στην Ξάνθη το 2012 και άλλους δύο που κατηγορούνται για παρόμοια αδικήματα. Αποκάλυψε δε, ότι ο 53χρονος κοιμάται στο πάτωμα, καθώς δε φτάνουν τα κρεβάτια:

Ο 53χρονος κοιμάται στο πάτωμα, μέσα στο κελί. Υπάρχουν τρία κρεβάτια και αυτόν τον βάζουν να κοιμάται στο πάτωμα. Οι άλλοι τρεις κοιμούνται στα τρία κρεβάτια. Υπάρχουν και άλλοι κρατούμενοι που κοιμούνται στο πάτωμα σε άλλα κελιά.

Γενικά, όπως περιέγραψε ο συγκεκριμένος άνδρας, ο 53χρονος συμμετέχει, τρώει και προαύλιζεται κανονικά, ωστόσο δείχνει «φοβισμένος». «Βγαίνει έξω και περπατάει, αλλά είναι πολύ φοβισμένος. Έχει αρχίσει και κάνει παρεΐτσα και με κάποιους εδώ, αλλά σας λέω είναι πολύ φοβισμένος», πρόσθεσε.

Κολωνός: Έρευνα για βιασμούς στη 12χρονη από τον Ιούνιο του 2021

Κολωνός: «Ο 53χρονος λέει ότι είχε σχέσεις με τη μητέρα της μικρής, η οποία ήταν το "εργαλείο"»

Ο συγκεκριμένος άνδρας αναφέρθηκε και στα όσα ισχυρίζεται ο 53χρονος στους συγκρατούμενούς του για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Όπως είπε, ο 53χρονος αρνείται τα πάντα και λέει ότι «η μητέρα της 12χρονης ήταν το εργαλείο της δουλειάς», ότι είχε σχέσεις με την 37χρονη, η οποία γνώριζε τη «σχέση» του με την ανήλικη.

«Μας λέει ότι από τη μάνα της έχει ξεκινήσει όλο αυτό. Ότι είχε σχέσεις με τη μητέρα της μικρής και ότι συνευρέθηκε ερωτικά μια-δυο φορές με τη μικρή. Τα αρνείται όλα και λέει συνεχώς ότι η μάνα ήταν το "εργαλείο"», πρόσθεσε ο άνδρας.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top