Απαγωγή Μαρκέλλας: «Τη νάρκωσε και τη βίασε» λέει η εισαγγελέας

«Δεν εμπλέκονται άλλα πρόσωπα στην πολύκροτη υπόθεση»

Δείτε το ρεπορτάζ του Star για το βούλευμα για την υπόθεση της 10χρονης

Να παραπεμφθεί σε Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο εισηγείται η εισαγγελέας για την 34χρονη σήμερα «κοκκινομάλλα», η οποία κατηγορείται για την απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη τον περασμένο Ιούνιο.

Αρπαγή 10χρονης: «Μου λένε θα περάσεις καλά στη φυλακή», λέει η 33χρονη

Σύμφωνα με την εισαγγελική πρόταση προς το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο, η κατηγορούμενη χορήγησε ναρκωτικές ουσίες στην ανήλικη και στη συνέχεια την κακοποίησε σεξουαλικά. Μετά από δύο ημέρες παράνομης κράτησης, άφησε ελεύθερη τη μικρή μαθήτρια.

Μετά από πολύμηνη έρευνα της Ανακρίτριας δεν προέκυψε η εμπλοκή άλλων προσώπων στην υπόθεση απαγωγής, ούτε βρέθηκε πορνογραφικό υλικό στην κατοχής της κατηγορούμενης.

Δικηγόρος 33χρονης: «Δεν άρπαξε τη Μαρκέλλα- Την πήρε να τη φροντίσει»

Η 34χρονη θα παραμείνει κρατούμενη στις φυλακές Θηβών. Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για αρπαγή ανηλίκου, βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο. Για την παραπομπή της σε δίκη θα αποφανθεί με βούλευμα το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Η 34χρονη είχε αρπάξει το κορίτσι από το σχολείο. Δύο μέρες μετά το άφησε ελεύθερο και διέφυγε στην Κατερίνη, όπου και συνελήφθη. Εκεί φέρεται να είχε νοικιάσει ένα μικρό διαμέρισμα, όπου κρυβόταν από την αστυνομία. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top