Γλυκά Νερά: Αυτό είναι το ροτβάιλερ που κατασπάραξε το βρέφος

Ελεύθερη η μητέρα του δύο μηνών κοριτσιού

Η Ελληνική Φιλοζωϊκή Εταιρία πήρε τον σκύλο από το σπίτι - Δείτε το βίντεο του star.gr 

Ελεύθερη με προφορική εντολή Εισαγγελέα αφέθηκε η μητέρα του δύο μηνών βρέφους, το οποίο ξεψύχησε μετά την επίθεση που δέχθηκε από το ροτβάιλερ της οικογένειας μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. Η 35χρονη παρακολουθείται από ψυχολόγο γιατί βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση. 

Όσον αφορά στο ροτβάιλερ, βρίσκεται στη Φιλοζωική όπου θα εξεταστεί από κτηνίατρο και ο Εισαγγελέας θα κρίνει αν θα παραμείνει εκεί ή θα γίνει ευθανασία. 

To ροτβάιλερ που σκότωσε το βρέφος / Φωτογραφία: Eurokinissi

Το χρονικό της τραγωδίας

Η απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης. Η μητέρα βρισκόταν στο σπίτι και σύμφωνα με όσα κατέθεσε καθάριζε το μπάνιο. 

Το διαμέρισμα όπου σημειώθηκε η τραγωδία στα Γλυκά Νερά

Όπως αναφέρει η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η 35χρονη άκουσε ξαφνικά φωνές μέσα από το σαλόνι, όπου είχε αφήσει το μωρό μέσα στην καλαθούνα του. Έτρεξε και βρήκε το ροτβάιλερ να επιτίθεται στο παιδί της. Κατάφερε να το αρπάξει μέσα από τα δόντια του και το μετέφερε αιμόφυρτο στο νοσοκομείο «Παίδων» Πεντέλης.

Το παιδάκι είχε δαγκωματιές, γρατζουνιές και χτυπήματα σε όλο του το κορμί, κυρίως όμως στον θώρακα, στον λαιμό και στο πρόσωπο.

Κατά την αντικειμενική εξέταση δεν είχε αναπνοές, ούτε καρδιακή λειτουργία, δεν αντιδρούσε σε ερεθίσματα και δεν είχε επαφή με το περιβάλλον. Έφερε σε όλο τον κορμό αιματηρές εκδορές και εκχυμώσεις. Αμέσως μετά την εισαγωγή του στα Εξωτερικά Ιατρεία έγινε καρδιοαναπνευστική ανάνηψη διάρκειας περίπου 30 λεπτών χωρίς αποτέλεσμα.

Η πολυκατοικία στα Γλυκά Νερά όπου το τριών μικρών κοριτσάκι βρήκε τραγικό θάνατο

Στη σορό του βρέφους αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή ενώ οι γονείς του είναι σε κατάσταση σοκ.

Οι συνθήκες υπό τις οποίες το ροτβάιλερ επιτέθηκε στο δύο μηνών βρέφος παραμένουν αδιευκρίνιστες και η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες.

Μετά την τραγωδία προσήχθησαν οι γονείς και η γιαγιά του μωρού για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τους. Mέλη της φιλοζωικής παρέλαβαν τον σκύλο και θα αποφασίσουν για την τύχη του. 

Σύμφωνα με μαρτυρίες η οικογένεια είχε μετακομίσει στη γειτονιά πριν από περίπου ένα χρόνο και είχαν μεγάλη αδυναμία στα παιδιά της. Ο σκύλος άνηκε στην οικογένεια και σύμφωνα με γείτονες, ήταν ιδιαίτερα άγριος και επιθέτικος. Μετά την τραγωδία, ο σκύλος παρέμεινε μέχρι το απόγεμα στο μπαλκόνι του διαμερίσματος και γαύγιζε συνέχεια. 

Ο σκύλος βρίσκεται στο μπαλόνι του διαμερίσματος

 

Ρεπορτάζ: Mιχάλης Λαγάνης 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top