Γονείς καταγγέλουν υπόθεση bullying κατά των παιδιών τους από δασκάλα!

Έστειλαν εξώδικο στους αρμόδιους φορείς

Συστηματικό bullying σε βάρος δύο μαθητριών της Τρίτης Δημοτικού σε Σχολείο των Ιωαννίνων καταγγέλλουν οι γονείς τους και ζητούν με εξώδικο από τους αρμόδιους φορείς, να επιληφθούν του θέματος.

Είναι ασυνήθιστο το  ότι οι γονείς  δύο μαθητριών της 3ης Δημοτικού στο 2ο Σχολείο Ελεούσας καταγγέλλουν  εδώ και ένα μήνα, ότι μία δασκάλα κάνει συστηματικό bullying στα 9χρονα παιδιά τους και τα  εξευτελίζει  λεκτικά μπροστά στους συμμαθητές τους, με κάθε τρόπο. 

Οι γονείς προκάλεσαν συζήτηση στο Σχολικό Συμβούλιο, με το αιτιολογικό ότι τα παιδιά τους κινδυνεύουν να αποκτήσουν σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Επιπλέον οι γονείς των δυο μαθητριών καταγγέλλουν πως το σχολικό συμβούλιο συνεδρίασε χωρίς την παρουσία εκπροσώπου της Τ.Α όπως επιβάλλει ο Νόμος.

Η απόφαση του οργάνου πάντως,   χαρακτηρίζει  αόριστα και αίολα τα επιχειρήματα των γονιών. Το Star απευθύνθηκε στην Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης.

Από την πλευρά τους οι γονείς  υποστηρίζουν στο Star πως έχουν ντοκουμέντα και  ότι θα προχωρήσουν σε μηνύσεις:

«Σας Δηλώνουμε ότι θα προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια (Εισαγγελική παραγγελία για περαιτέρω έρευνα και μήνυση κατά παντός υπευθύνου) για την προάσπιση των συμφερόντων των τέκνων μας», ανακοίνωσαν.

Πάντως οι γονείς ζητούν από τους αρμόδιους, άμεσα λύση του προβλήματος, ενώ καταγγέλλουν και εκφοβισμό άλλων γονέων για να μην μιλήσουν για την υπόθεση.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top