Σπάρτη: Σκότωσε με μαγκούρα 5 κουταβάκια

Στο δικαστήριο ο ηλικιωμένος

Μια συγκλονιστική υπόθεση εκτυλίσσεται αυτές τις μέρες στα Φάρσαλα, με κατηγορούμενο έναν ηλικιωμένο άνδρα, ο οποίος σκότωσε με τη μαγκούρα του πέντε κουταβάκια. Ο άνθρωπος που τον κατήγγειλε ήταν η ίδια του η κόρη. Η απεσταλμένη μας Μαρία Κορώνα,  μας μεταφέρει όσα συνέβησαν σήμερα στο δικαστήριο. 

Ήταν όλοι εκεί. Η κόρη η οποία βρήκε το θάρρος να καταγγείλει τον ίδιο της το πατέρα, για την  αποτρόπαιη πράξη, που έχει συγκλονίσει ολόκληρη την οικογένειά της και όχι μόνο.

Ο γαμπρός, που αδυνατεί  να πιστέψει πως  ο πεθερός του σκότωσε με τη μαγκούρα του τα πέντε από τα έξι ανυπεράσπιστα κουταβάκια, τα οποία έφεραν στο σπίτι οι κόρες του.

Διοικητικό πρόστιμο - μαμούθ 180.000 Ευρώ επιβλήθηκε στον  87χρονο από τα Φάρσαλα ο οποίος σκότωσε  με τη μαγκούρα του πέντε κουταβάκια. Η προγραμματισμένη για σήμερα δίκη , εδώ στο Δικαστικό μέγαρο της Λάρισας, όπου βρισκόμαστε  αναβλήθηκε για την επόμενη Τετάρτη.  

Σε σοκ τα δύο του εγγόνια 

Τα δύο κοριτσάκια της οικογένειας δεν μπορούν να συνέλθουν από το σοκ. Η χαρά και η προσμονή τους να φροντίσουν τα έξι κουταβάκια που μόλις είχαν απογαλακτιστεί, μετατράπηκε σε φρίκη και δάκρυα. Ο παππούς τους, αφού τα χτύπησε με μανία στο κεφάλι, τα πέταξε σε κάδο σκουπιδιών.

Εικόνες φρίκης στο δημοτικό κυνοκομείο Σπάρτης 

Και δεν είναι μόνο το περιστατικό στα Φάρσαλα. Σκυλιά δεμένα σφιχτά από το λαιμό, στριφογυρίζουν γύρω από τις σκουριασμένες αλυσίδες τους, στο Δημοτικό Κυνοκομείο Σπάρτης Γαβγίζουν... θλιμμένα στην κάμερα ακτιβιστών, που φέρονται να δημοσίευσαν αυτές τις εικόνες. Σπίτια τους, οι πλαστικοί κάδοι σκουπιδιών.

Λαμία: Πέταξαν νεογέννητα κουτάβια στα σκουπίδια 

Να σκοτώσει 8 νεογέννητα κουτάβια προσπάθησε κάποιος ασυνείδητος χθες το απόγευμα στη Λαμία. Αφού τα έβαλε ζωντανά μέσα σε σακούλα τα πέταξε σε κάδο απορριμμάτων στον συνοικισμό Ευρυτάνων. 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top