Παύεται από Εθνοφύλακας ο διάσημος πρώην πυρηνάρχης της Χ.Α

Μετά την καταδίκη του για επίθεση σε βάρος δύο γυναικών

Ο εθνοφύλακας και πρώην πυρηνάρχης της Χρυσής Αυγής στη Δράμα, Παναγιώτης Μπαντέμης, παύθηκε από την ιδιότητα του Εθνοφύλακα, μετά την τελεσίδικη καταδίκη του για επίθεση σε βάρος δύο γυναικών από τη Βόρεια Ήπειρο, το 2011.

Τον Απρίλιο του 2018 ο πιο... διάσημος Εθνοφύλακας της χώρας βρισκόταν στην "πρώτη γραμμή" της άσκησης "Μακεδονομάχος" 2018, ως προασπιστής των εθνικών μας συμφερόντων.

Μετά την καταδίκη του, όμως,  από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε 10ετή κάθειρξη,  για επίθεση σε βάρος δύο γυναικών από τη Βόρεια Ήπειρο, στο Μεταξουργείο το 2011, ο πρώην... πυρηνάρχης της Χρυσής Αυγής στη Δράμα, παίρνει το δρόμο για τη φυλακή.

Άλλη μία τελεσίδικη απόφαση προστέθηκε στον εγκληματικό τρόπο δράσης της Χρυσής Αυγής, η οποία διάζεται με ρυθμούς χελώνας. Γεγονός για το οποίο η  Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων αναγκάστηκε να απολογηθεί. 

Επιδίωξη όλων είναι να περαιώνονται οι δίκες μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, με την τήρηση όλων των δικονομικών κανόνων και αυτό είναι εφικτό,  μόνο όταν υπάρχουν οι αναγκαίες προϋποθέσεις.

Την ίδια ώρα στην είσοδο του Περάματος, στη Λεωφόρο Ειρήνης, τα συνθήματα του μίσους της Χρυσής Αυγής σβήνονται και ξαναγράφονται. 

Ο εφιάλτης της Ακροδεξιάς ξυπνά στην Ευρώπη

Καθώς ο εφιάλτης της ακροδεξιάς ξυπνά  σε ολόκληρη την Ευρώπη , το ιταλικό περιδικό Πανόρμα κυκλοφορεί με εξώφυλλο τον Σαλβίνι , τον Ντε Μάγιο και τη  Λεπέν. Ο τίτλος εμπνευσμένος από το δημοφιλές σήριαλ "Οι Sopranos",  σημαίνει "κυρίαρχοι", δείχνοντας τους ακραίους εθνικιστές, που ονειρεύονται να κατακτήσουν τη Γηραιά Ήπειρο.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top