Στον πλαστικό καταφεύγουν κακοποιοί για να αποφύγουν τη σύλληψη

Τρανό παράδειγμα ο Βασίλης Παλαιοκώστας

Στο νυστέρι του πλαστικού χειρουργού, με το αζημίωτο, καταφεύγουν πολλοί κακοποιοί για να αλλάξουν τα χαρακτηριστικά τους και να χάσουν τα ίχνη τους οι διωκτικές αρχές. Τελευταίο παράδειγμα ένας γεωργιανός διαρρήκτης που έκανε μεταμόσχευση αποτυπωμάτων αλλά και ο διαβόητος κακοποιός Βασίλης Παλαιοκώστας. 

Στην κινηματογραφική ταινία Face Off με τους Τζον Τραβόλτα και Νίκολας Κέιτζ, οι δυο πρωταγωνιστές, με έναν μοναδικό τρόπο, κάνουν μεταμόσχευση προσώπου και μπερδεύουν συνεργούς και αστυνομικούς.

Πριν από 20 χρόνια το συγκεκριμένο σενάριο ίσως φαινόταν τραβηγμένο αλλά όχι για τον Γεωργιανό διαρρήκτη που συνελήφθη πριν από λίγες μέρες στα νότια προάστια και διαπιστώθηκε ότι είχε αλλάξει τα αποτυπώματά του στα δυο του χέρια. Βέβαια δεν χρησιμοποίησε τις παλιές γνωστές τεχνικές αλλοίωσης αποτυπωμάτων.

Ο…  ντόπιος Τζον Τραβόλτα κατέφυγε σε ιδιωτική κλινική στην Γεωργία, όπως είπε στους αστυνομικούς και έκανε πλαστική επέμβαση στα δυο του δάχτυλα αντί του ποσού των 500 ευρώ.

Από τους πρώτους διδάξαντες που κατέφυγαν στον πλαστικό χειρουργό για να αλλοιώσουν τα χαρακτηριστικά τους ήταν ο Βασίλης Παλαιοκώστας. Το 2011, σύμφωνα με φωτογραφίες που είχε δώσει στη δημοσιότητα η αστυνομία από το κλειστό κύκλωμα καφετέριας στην περιοχή της Λειβαδιάς, καταγράφηκε με περισσότερα μαλλιά αλλά και αλλοιωμένα χαρακτηριστικά. Δεν θύμιζε σε τίποτα τον Παλαιοκώστα με το μικρό μούσι, το ξυρισμένο κεφάλι και τα λίγα παραπανίσια κιλά.

Οι ελληνικές αρχές είναι σε επικοινωνία με συναδέλφους τους στην Γεωργία ώστε να εντοπιστεί η συγκεκριμένη κλινική καθώς δεν αποκλείεται εκτός από τον Γεωργιανό να έχουν προσφύγει και άλλοι κακοποιοί για το σχετικό λίφτινγκ.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top