Η στέβια κερδίζει έδαφος και στα ζαχαροπλαστεία

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

Η στέβια, η  φυσική γλυκαντική ουσία, έχει γίνει πλέον επιλογή για πολλούς καταναλωτές που θέλουν να υποκαταστήσουν τη ζάχαρη. Είναι η  εναλλακτική πρόταση για τα άτομα που τρώνε πολλή ζάχαρη, προσέχουν τη σιλουέτα τους ή πρέπει να ελέγχουν την πρόσληψη σακχάρων και θερμίδων.

Σήμερα τα εκχυλίσματα της χρησιμοποιούνται  σε ροφήματα,   ηδύποτα, ειδικά προϊόντα διατροφής και στην ζαχαροπλαστική ως υποκατάστατο της κοινής κρυσταλλικής ζάχαρης.

Γνωστοί ζαχαροπλάστες  χρησιμοποιούν τη στέβια ως πρώτη ύλη για τις  δημιουργίες τους ενώ πολλοί καταναλωτές  την προτιμούν χωρίς να έχουν ενοχές για την κατανάλωση γλυκών αμαρτιών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top