Η «Οδύσσεια» ενός ασθενούς στο STAR: Άλλαξε 4 περιφερειακά νοσοκομεία σε 24 ώρες!

Σώθηκε από θαύμα!

​Θλίψη και μεγάλη απογοήτευση προκαλεί η κατάσταση που επικρατεί στα δημόσια νοσοκομεία στην Ελλάδα του 2016. Ένας συμπολίτης μας από την Ιτέα είχε την ατυχία να πάθει καρδιακό στα 45 του χρόνια!

Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΕΝΟΣ ΑΣΘΕΝΟΥΣ

Ο 45χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στα επείγοντα του Νοσοκομείου της Άμφισσας, με συμπτώματα εμφράγματος. Εκεί υπηρετεί μόνο ένας ειδικευμένος καρδιολόγος, που εφημερεύει επτά μέρες το μήνα. Δηλαδή, οι υπόλοιπες 23 ημέρες μένουν ακάλυπτες!Η συνέχεια μοιάζει με σενάριο μαύρης κωμωδίας! Ο ασθενής ταξίδεψε με.... το ασθενοφόρο σε όλη την κεντρική Ελλάδα, κάνοντας ενδιάμεσες στάσεις στα νοσοκομεία της χώρας! Από το νοσοκομείο της Άμφισσας, που δεν διαθέτει μονάδα εμφραγμάτων, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας. Από κει... έφτασε στο νοσοκομείο της Λάρισας, για να... καταλήξει στο Νίμιτς της Αθήνας!

Ευτυχώς, ο ασθενής στάθηκε τυχερός, αφού κατάφερε να βγει ζωντανός απ' αυτό το .... γύρο του θανάτου!

Ο "ΓΟΛΓΟΘΑΣ" ΤΩΝ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Τραγική είναι, όμως και η κατάσταση που επικρατεί τα τελευταία 24ωρα στο «Ογκολογικό» του Νοσοκομείου της Λάρισας. Δεκάδες καρκινοπαθείς αναγκάζονται να διακόψουν τις χημειοθεραπείες τους, καθώς τα προγραμματισμένα ραντεβού τους ακυρώνονται, λόγω έλλειψης των φαρμάκων!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top