Στο σημείο που βρέθηκε η σορός του Βαγγέλη η μάνα του: Λύγισε και ακούμπησε στο χώμα

Μετά την αγόρευση της εισαγγελέως στο δικαστήριο, οι γονείς του Γιακουμάκη μάζεψαν τα πράγματα τους για να επιστρέψουν στην Κρήτη

Δραματικές ήταν οι στιγμές που ακολούθησαν μετά την αγόρευση της εισαγγελέως στη δίκη για τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η εισαγγελέας πρότεινε την αθώωση των τριών κατηγορουμένων για παράβαση καθήκοντος, αναφέροντας πως δεν προέκυψε, δεν στοιχειοθετήθηκε, ούτε υποκειμενικά, ούτε αντικειμενικά, καμία ευθύνη των τριών κατηγορουμένων (του πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής, της υπεύθυνης Εστίας και του Χρήστου Μαρκογιαννάκη), καθώς και ότι δεν είχαν πρόθεση για παράβαση υπηρεσιακού καθήκοντος.

66829.jpg
Mετά τα παραπάνω, οι γονείς του Βαγγέλη βγήκαν από τις δικαστικές αίθουσες υποβασταζόμενοι, με την μητέρα του νεαρού φοιτητή της Γαλακτοκομικής να είναι ένα ράκος, έχοντας ξεσπάσει σε κλάματα.

(Το σημείο όπου βρέθηκε η σορός του Βαγγέλη Γιακουμάκη)

67047.jpg

Τα βήματα τους όπως αποκαλύ��θηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», τους οδήγησαν στο σημείο που βρέθηκε η σορός του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

184261.jpg
Εκεί η μητέρα λύγισε, γονάτισε, ακούμπησε στο χώμα που βρέθηκε το παιδί της, είπε αυτά που ήθελε να πει και αυτά που αισθανόταν για όλα όσα άκουσε στις δικαστικές αίθουσες.

184260.jpg
Στη συνέχεια επέστρεψαν στο ξενοδοχείο τους και μάζεψαν τα πράγματα τους ώστε να γυρίσουν πίσω στην Κρήτη, καθώς δεν θα κάτσουν να ακούσουν την δικαστική απόφαση (που θα βγει στις 7 Δεκεμβρίου).

67238.jpg
Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η μητέρα είναι σε πολύ άθλια κατάσταση, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει στο σημείο εκείνο και την υπόλοιπη οικογένεια να προσπαθεί να της συμπαρασταθεί.

82029.jpg
Ο παππούς του Βαγγέλη έμαθε την πρόταση της εισαγγελέως από την δημοσιογράφο της εκπομπής Ρούλα Κουσκουρή,με αποτέλεσμα όπως η ίδια περιέγραψε, να βγάλει μια κραυγή, την ίδια που είχε βγάλει ανήμερα του Μνημοσύνου, λέγοντας:

82027.jpg
«Όχι! Πρέπει να δικαιωθεί το παιδί μας. Θέλω να μιλήσω με την κόρη μου».

82025.jpg

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Υπόθεση Γιακουμάκη: Να αθωωθούν οι τρεις κατηγορούμενοι πρότεινε η εισαγγελέας (VIDEO)

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top