Η Μυρτώ της Πάρου χαμογέλασε μετά από καιρό! Πήγε στην ΑΕΚ-Η σουίτα, ο αγώνας και η φωτογραφία

Τι ανέβασε η ομάδα στο Facebook

Η Μυρτώ της Πάρου χαμογέλασε μετά από καιρό! Πήγε στην ΑΕΚ-Η σουίτα, ο αγώνας και η φωτογραφία

Μία από τις πιο χαρούμενες στιγμές της τα τελευταία τέσσερα χρόνια έζησε την Δευτέρα η Μυρτώ, της οποίας η περιπέτεια το 2012 στην Πάρο είχε συνταράξει την κοινή γνώμη. Η άτυχη κοπέλα, που νοσηλεύεται στο κέντρο αποκατάστασης ANIMUS στη Λάρισα, ήταν παρούσα στο AEL FC ARENA και έζησε από κοντά τη νίκη της ΑΕΚ επί της τοπικής ομάδας με 2-1.

mirto.jpg

Φιλοξενήθηκε από τη διοίκηση της Λάρισας μαζί με τη μητέρα της, Μαρία, σε σουίτα του γηπέδου και πανηγύρισε τα γκολ του Βαγγέλη Πλατέλλα!

mirtos.jpg

Ίσως δεν είναι πολύ γνωστό, αλλά η Μυρτώ είναι γέννημα-θρέμμα Φιλαδελφειώτισσα και από οικογένεια που παραδοσιακά υποστηρίζει την ΑΕΚ, όπως και η ίδια! Ζήτησε από τη μητέρα της να μεσολαβήσει για να δει την αγαπημένη της ομάδα και η επιθυμία της έγινε πραγματικότητα!

Μάλιστα, μετά τον αγώνα βρέθηκε και στα αποδυτήρια της ομάδας, συνομίλησε και δέχτηκε τις ευχές για ανάρρωση από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, τον Τιμούρ Κετσπάγια και τους παίκτες της ΑΕΚ, ενώ φωτογραφήθηκε με τον Δημήτρη Κολοβέτσιο.

Ήταν για όλους μία συγκλονιστική εμπειρία ζωής!

mirtos2.jpg

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΛΛΑΞΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΖΩΗ

Το καλοκαίρι του 2012, η 15χρονη τότε Μυρτώ είχε κακοποιηθεί φριχτά από Πακιστανό στα βράχια της Πάρου. Το άτυχο κορίτσι βρίσκεται ακόμη σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα.

091016175643_3618.jpg

Πρόσφατα η μητέρα της συγκλόνισε, μιλώντας για την κρατική αναλγησία, κάνοντας παράλληλα έκκληση προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για να διαμορφωθεί το σπίτι της ώστε να μπορέσει να φιλοξενηθεί η Μυρτώ. Μάλιστα η κα Mαρία Κοτρώτσου δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην εκκλησία, που παρά την αρχική δέσμευση να βοηθήσει την Μυρτώ, τελικά οι υποσχέσεις έμειναν μόνο στα λόγια, εκφράζοντας την λύπη της για τον Μητροπολίτη Παροναξίας οποίος ενώ έδειξε ενδιαφέρον, τελικά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι παραπάνω.

***Ο λογαριασμός είναι ο εξής: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: ΚΟΤΡΩΤΣΟΥ ΜΑΡΙΑ 150/0276 2274, ΙΒΑΝ: GR1601101500000015002762274 – SWIFT/BIG:ETHNGRAA

Δείτε επίσης:

Συγκλονίζει η μητέρα της Μυρτώς: «Το κράτος είναι ανύπαρκτο! Δεν μας βοηθά κανείς»

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η μητέρα της Μυρτώς: «Ήταν εντελώς παραμορφωμένη.Δεν έχω δει άνθρωπο έτσι»

Πως είναι σήμερα ο δράκος της Πάρου που κακοποίησε την Μυρτώ-Το ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ βλέμμα της μάνας!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top