ΦΡΙΚΗ στον Βόλο: Πέθανε δεμένος και αβοήθητος στην αποθήκη όπου τον άφησαν ληστές!

Τραγικό το τέλος ενός συνταξιούχου

ΦΡΙΚΗ στον Βόλο: Πέθανε δεμένος και αβοήθητος στην αποθήκη όπου τον άφησαν ληστές!

​Σε μια αποθηκούλα στην αυλή του σπιτιού του, όπου χωρούσε ίσα – ίσα, ένας άνθρωπος πέθανε σήμερα το πρωί, μόνος και αβοήθητος ένας 92χρονος συνταξιούχος στο Βόλο, που έπεσε θύμα αδίστακτων ληστών!

Οι πρώτες ενδείξεις αναφέρουν ότι ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια, ενώ φαίνεται ότι οι ληστές απείλησαν τον συνταξιούχο για να τον ακινητοποιήσουν με την απειλή μαχαιριού, καθώς στην πλάτη του έφερε δύο αμυχές.

Ο συνταξιούχος τραπεζικός υπάλληλος βρέθηκε στις 10.30 το πρωί νεκρός από τον νεαρό εγγονό του, ο οποίος ανησύχησε που ο παππούς του δεν σήκωνε το τηλέφωνο και πήγε να δει τι συμβαίνει. Τελικά εντόπισε τον άτυχο ηλικιωμένο νεκρό στην αποθηκούλα με δεμένα τα χέρια και φιμωμένο με μονωτική ταινία περασμένη γύρω από το κεφάλι.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, γείτονες ανέφεραν ότι οι ληστές προφανώς μπήκαν στη μονοκατοικία από γειτονική πολυκατοικία, ενώ μάρτυρες κατέθεσαν ότι μέχρι τις 9.30 σήμερα το πρωί άκουσαν τον άτυχο ηλικιωμένο να φωνάζει, πιθανόν στην προσπάθειά του να ελευθερωθεί και ειδοποίησαν τον εγγονό του.

Η σορός του ηλικιωμένου θα μεταφερθεί στη Λάρισα, για να γίνει νεκροψία – νεκροτομή αύριο το πρωί, ενώ οι αστυνομικοί του Τμήματος Εξερευνήσεων της ΥΕΕΒΕ θα ψάξουν το χώρο. Η Αστυνομία διεξάγει ήδη έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top