Η ιστορία πίσω από το «Της καρδιάς μου το γραμμένο» και ο σταυρός του Παντελίδη πάνω στην πίστα

Ερασιτεχνικό υλικό από live εμφάνιση του τραγουδιστή

Η ιστορία πίσω από το «Της καρδιάς μου το γραμμένο» και ο σταυρός του Παντελίδη πάνω στην πίστα

Δεκαπέντε μέρες έχουν περάσει από το θάνατο του τραγουδιστή, που σκοτώθηκε σε τροχαίο το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Ο πόνος ανείπωτος για την οικογένεια του αλλά και για τους χιλιάδες θαυμαστές του.

Μέρα με τη μέρα, ερασιτεχνικό υλικό από εμφανίσεις του 32χρονου καλλιτέχνη δημοσιεύεται στα social media. Σε ένα βίντεο εντοπίσαμε την ιστορία πίσω από το κομμάτι «της καρδιάς μου το γραμμένο», όπως την περιγράφει στο κοινό του, ο ίδιος ο Παντελής.

«Είναι ένας άντρας, ο οποίος είναι πολύ ερωτευμένος με μία γυναίκα. Λέει κι αυτός ότι κάτι λάθος γίνεται, κάτι δεν κάνει σωστά. Το ξέρει και αυτός και του το λένε και όλοι οι φίλοι του. Παρόλα αυτά την θέλει τόσο πολύ που προσπαθεί να κοροϊδέψει τον ίδιο του τον εαυτό. Πιστεύει λοιπόν ότι τον δοκιμάζει γιατί κι αυτή είναι πολύ ερωτευμένη μαζί του και θέλει να δει αν θα τον βάλει στη ζωή της… Και λέει: “Κάνει λάθη για να μάθει… της καρδιάς μου το γραμμένο, τι να πω… τι περιμένω, τριαντάφυλλο με αγκάθι. “Κάνει λάθη για να μάθει… της καρδιάς μου το γραμμένο, τι να πω… τι περιμένω, βάσανο μου πληγωμένο να μη σε δω μαραμένο» περιγράφει χαρακτηριστικά και συνεχίζει τραγουδώντας.

Λίγο αργότερα, βλέπουμε στο βίντεο, ενόσω οι μουσικοί του Παντελή παίζουν το ρυθμό, τον τραγουδιστή να κάνει τον σταυρό του, πάνω στην πίστα… Το έλεγε άλλωστε, πόσο ευλογημένος ένιωθε για όσα είχε καταφέρει και για όσα πρόλαβε να ζήσει...

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top