Μαθήματα ανθρωπιάς από 6χρονες: Κόβουν τα μαλλιά τους για να τα δώσουν σε παιδιά με καρκίνο!

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

Μαθήματα ανθρωπιάς από 6χρονες: Κόβουν τα μαλλιά τους για να τα δώσουν σε παιδιά με καρκίνο!

​Μαθήματα ανθρωπιάς και ανιδιοτελούς αγάπης παραδίδουν μαθήτριες δημοτικού που κόβουν τα μαλλιά τους, με σκοπό να τα δωρίσουν σε άλλα παιδάκια που δίνουν μάχη με το καρκίνο και τα έχουν χάσει.

Η εξάχρονη Σοφία τινάζει με χάρη τα μακριά της μαλλιά. Είναι λίγο αγχωμένη που θα αποχωριστεί την αλογοουρά της, αλλά δηλώνει αποφασισμένη, αφού ξέρει οτι σε λίγο καιρό κάποιο άλλο παιδί θα φοράει περούκα από τα δικά της μαλλιά.

«Το αποφάσισα γιατί το είδα στον υπολογιστή, στο βίντεο. Το είδα που είπε μία κυρία οτι θα κόψει τα μαλλιά της για κάποιες γυναίκες για τον καρκίνο» είπε στην κάμερα του STAR.

Oι κοτσίδες θα πάνε σε παιδιά που έχουν ανάγκη να βλέπουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη, όπως ήταν πριν τη χημειοθεραπεία, σκέφτηκε η Μαργαρίτα.

«Όταν ήμουν λίγο πιο μικρή, είχε καρκίνο η γιαγιά μου και από τότε έλεγε στη μαμά μου να ψάξει να της βρει περούκα. Από τότε εγώ σκεφτόμουν να τα δώσω».

Το φροντιστήριο των κοριτσιών στα Άνω Λιόσια ήταν αυτό που πήρε την πρωτοβουλία. Δεν έμεινε στα λόγια, αλλά έδωσε την ευκαιρία στους μαθητές του να προσφέρουν.

Δίνουν μήνυμα ελπίδας στους μαχητές τους ζωής και τους δείχνουν πως ο,τι χάνουν, μπορούν να το ξανακερδίσουν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top