ΜΥΣΤΗΡΙΟ παραμένει το θανατηφόρο τροχαίο του Παντελή Παντελίδη

Τι αναφέρει στο Star εκπαιδευτής ασφαλούς οδήγησης και οδηγός αγώνων

ΜΥΣΤΗΡΙΟ παραμένει το θανατηφόρο τροχαίο του Παντελή Παντελίδη

​«Το αυτοκίνητο είναι ένα όπλο που οπλίζει μόλις μπει το βλήμα μέσα. Εμείς το βλέπουμε σαν παιχνίδι για αυτό θα πρέπει όλοι με νου και υπευθυνότητα να προσέχουμε». Με τον τρόπο αυτό σχολιάζει ο Κωνσταντίνος Ιαβέρης, εκπαιδευτής ασφαλούς οδήγησης και οδηγός αγώνων το τροχαίο δυστύχημα του Παντελή Παντελίδη.

Τι έφταιξε όμως το πρωινό της Πέμπτης;

«Υπερεκτιμούμε τις δυνατότητές μας. Μπαίνουμε μέσα σε ένα αμάξι και πάμε με μια ταχύτητα που συνήθως είναι παραπάνω από αυτήν που πρέπει. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ίσως ήταν λίγο κουρασμένος, πήγαινε ίσως πιο γρήγορα από ότι έπρεπε σε μια στροφή και δεν την εκτίμησε καλά» προσθέτει ο κύριος Ιαβέρης.

Στη μοιραία αερογέφυρα βρέθηκε το πρωί της Κυριακής και ο Δημήτρης Κομνηνός που για 15 χρόνια έκανε την διαδρομή Ελληνικό-Γλυφάδα σαν οδηγός λεωφορείου περνώντας από το σημείο. «Για μένα δεν τον σκότωσε η ταχύτητα αλλά το σίδερο από τις προστατευτικές μπάρες. Είχε ένα σοβαρό αυτοκίνητο» αναφέρει ο κύριος Κομνηνός.

Τις απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα θα δώσουν οι καταθέσεις των δυο κοριτσιών που επέβαιναν στο μοιραίο τζιπ.

Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα του Ευαγγελισμού, η 29χρονη Μυρσίνη (Μίνα) Αρναούτη, μετά το θανατηφόρο τροχαίο του Παντελή Παντελίδη.

Η Μίνα Αρναούτη έχει χειρουργηθεί στο θώρακα και τον ώμο. Φέρει βαρύτατα τραύματα όπως αποκάλυψαν οι γιατροί, αλλά τα επόμενα 24ωρα θα καθορίσουν την πορεία της υγείας της.

Ευτυχώς, η 21χρονη Φρόσω Κυριακού ήταν πιο τυχερή και είναι καλύτερα από την αρχή. Δεν είχε βαρύ τραυματισμό, αλλά νοσηλεύεται στην ορθοπεδι��ή πτέρυγα του Ευαγγελισμού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Ο Παντελίδης διασκεδάζει λίγες ώρες πριν σκοτωθεί!

«Αλάνια, θα σκίσουμε αύριο!»: Όσα έκανε ο Παντελής μέχρι το τραγικό τροχαίο!

Τροχαίο Παντελίδη: Σε κρίσιμη κατάσταση η Μίνα – Στο χειρουργείο η Φρόσω

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top