Έβαλε ο θεός σημάδι: Πέθανε ο γιος του Νίκου Ξυλούρη

Άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 55 ετών

Έβαλε ο θεός σημάδι: Πέθανε ο γιος του Νίκου Ξυλούρη

​Σε ηλικία 55 ετών «έφυγε» από την ζωή ο γιος του αείμνηστου Νίκου Ξυλούρη.

Ο Γιώργης Ξυλούρης, άφησε την τελευταία του πνοή το απόγευμα της Πέμπτης (19/11/2015), στις 18:00, ενώ επέστρεφε στο σπίτι του.

Σ��μφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 55χρονος ραδιοφωνικός παραγωγός έπαθε ανακοπή ενώ κινείτο με τη μηχανή του στο ρεύμα προς Νέα Κηφισιά, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με διερχόμενο ταξί.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ, αλλά δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, και στις 21:00 το βράδυ έχασε τη μάχη με τον θάνατο, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, τους φίλους, τους συναδέλφους του, την Κρήτη και όλη την Ελλάδα.

αρχείο λήψης.jpg
Ο Γιώργος Ξυλούρης ζούσε στην Αθήνα και διατηρούσε μαζί με τη μητέρα του, Ουρανία, τα τελευταία χρόνια το δισκοπωλείο «Νίκος Ξυλούρης» στην οδό Πανεπιστημίου.

Λάτρης της μουσικής, εργαζόταν για πολλά χρόνια ως μουσικός παραγωγός και έκανε εκπομπές στο ραδιοφωνικό σταθμό στο «Κόκκινο 105.5» ενώ ήταν και ψυχή του «88.4 στο Κόκκινο» στο Ηράκλειο Κρήτης.

«Ψαρονίκο, άνοιξε την αγκάλη σου, έρχεται ο μονογιός σου, ο Γιώργης...» γράφει στην σελίδα του στο Facebook ο ραδιοφωνικός σταθμός «Στο Κόκκινο», ενώ σε ένα συγκινητικό κείμενο, οι συνάδελφοι του Γιώργου Ξυλούρη του λένε:

στο κοκκινο.jpg
«Γιώργη μας σ’ αυτό το πρώτο κείμενο και με το ξαφνικό χτύπημα του φευγιού σου που να βρεθούν τα λόγια; Μόλις χτες θρηνούσαμε τον Γιώργο Ανανδρανιστάκη που έφυγε πρόωρα απο κοντά μας και τώρα έφυγες κι εσύ!Σύντεκνε ....πως θα το νταγιαντίσουμε;Καλό ταξίδι Γιώργη μας...καλό ταξίδι».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top