Ομπρέλες σε… επιφυλακή: τι καιρό θα κάνει αυτή την εβδομάδα!

Άστατο το σκηνικό μέχρι και την Παρασκευή-Πρώτη ανάρτηση:19/10/2015 00:00

Ομπρέλες σε… επιφυλακή: τι καιρό θα κάνει αυτή την εβδομάδα!

​Για… γερά νεύρα θα είναι ο καιρός την εβδομάδα που ξεκινά, καθώς μία θα έχει ήλιο και μία θα βρέχει, ενώ η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σήμερα, Δευτέρα, προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά με πιθανότητα σποραδικών βροχών μικρής διάρκειας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 21 βαθμούς στη βόρεια Ελλάδα, από 10 έως 23 βαθμούς στην κεντρική Ελλάδα και στην Ήπειρο, από 12 έως 26 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 15 έως 24 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και στο Ιόνιο από νότιες κυρίως διευθύνσεις με ίδιες εντάσεις.

Την Τρίτη, οι βροχές θα «ταξιδέψουν», εκτός απο το Ιόνιο και τα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά, στις Κυκλάδες και την Κρήτη, ενώ την Τετάρτη βροχές θα σημειωθούν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, οι άνεμοι θα «γυρίσουν» σε νοτιάδες και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

To βροχερό σκηνικό θα συνεχιστεί την Πέμπτη και την Παρασκευή, με τους ανέμους βαθμιαία να στρέφονται σε βοριάδες και τη θερμοκρασία να πέφτει περαιτέρω. Από το απόγευμα της Παρασκευής, σταδιακά, ο καιρός θα βελτιωθεί στα δυτικά και τα βόρεια.

Δείτε στο βίντεο το δελτίο καιρού του Star για σήμερα, Δευτέρα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top