Άγιοι Θεόδωροι: εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία ρακοσυλλέκτη στο εξοχικό του!

Συνελήφθησαν οι δυο δράστες

Άγιοι Θεόδωροι: εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία ρακοσυλλέκτη στο εξοχικό του!

​Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία 81χρονου ρακοσυλλέκτη, που διαπράχτηκε την Δευτέρα στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας. Δράστες είναι δύο άνδρες, ηλικίας 46 και 50 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο συλληφθέντες μετέβησαν στο σπίτι του θύματος στα Σπάτα, όπου προσποιούμενοι τους αστυνομικούς και με το πρόσχημα της εξέτασής του για τροχαίο ατύχημα, τον έπεισαν να τους ακολουθήσει. Τον επιβίβασαν σε αυτοκίνητο και τον μετέφεραν στην εξοχική κατοικία του 46χρονου, στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας.

Εκεί τον έδεσαν και τον χτύπησαν, προσπαθώντας να του αποσπάσουν πληροφορίες, σχετικά με μεγάλο χρηματικό ποσό που είχαν πληροφορηθεί ότι είχε στο σπίτι του. Το θύμα έχασε τις αισθήσεις του και όταν κατάλαβαν ότι είχε πεθάνει τον εγκατέλειψαν στο πάτωμα και αναχώρησαν από το εξοχικό.

Στη συνέχεια μετέβησαν στο σπίτι του θύματος στα Σπάτα, προκειμένου να ερευνήσουν τους χώρους για να βρουν το ποσό, που πίστευαν ότι είχε κρυμμένο.

Την ώρα που ερευνούσαν το σπίτι, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Σπάτων μετέβησαν εκεί, αναζητώντας το θύμα, μετά από καταγγελία για εξαφάνισή του.

Εντόπισαν τους δράστες στην αυλή, όπου είχαν κρυφτεί και τους προσήγαγαν στο Τμήμα.

Οι δύο άνδρες ομολόγησαν τις πράξεις τους και οι αστυνομικοί μετέβησαν με τον 46χρονο στην εξοχική του κατοικία στους Αγίους Θεοδώρους, όπου βρέθηκε δολοφονημένος ο 81χρονος.

Από τις έρευνες που έγιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο σπίτι του 46χρονου δύο πιστόλια, μία καραμπίνα και πλήθος φυσιγγίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα, εντός των ορίων του αυτοφώρου, στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top