ΚΕΡΑΥΝΟΣ «χτύπησε» τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού-Τραυματίστηκαν τουρίστες-Ανάνηψη σε 46χρονη

Σε κατάσταση σοκ περίπου επτά άτομα- Πρώτη ανάρτηση 10:49

ΚΕΡΑΥΝΟΣ «χτύπησε» τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού-Τραυματίστηκαν τουρίστες-Ανάνηψη σε 46χρονη

​Κεραυνός χτύπησε σε απόσταση αναπνοής από τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού, λίγο πριν τις 10 το πρωί της Παρασκευής, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν έξι Ρώσοι τουρίστες! Στο σημείο έσπευσαν από το Ηράκλειο πέντε ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, και ένα αυτοκίνητο άμεσης επέμβασης, το οποίο έχει μέσα γιατρό.

11291911_10206557214838770_1008352470_n.jpg
Οι τουρίστες τρόμαξαν από τον εκκωφαντικό θόρυβο και έπεσαν στο έδαφος, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά. Κάποιοι έχασαν τις αισθήσεις τους, αλλά ευτυχώς επανήλθαν γρήγορα. Περίπου επτά άτομα από το γκρουπ των Ρώσων τουριστών είναι σε κατάσταση σοκ και άλλα τέσσερα είναι ελαφρά τραυματισμένα. Όλοι οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ.

knosos-keravnos-02.jpg
Τα τοπικά μέσα ανέφεραν αρχικά ότι σε μια 46χρονη τουρίστρια , η οποία ήταν και έγκυος, χρειάστηκε να κάνουν ανάνηψη οι γιατροί, για να επανέλθει, καθώς έπαθε ανακοπή καρδιάς. Ωστόσο, όπως επισημάνθηκε στην πορεία, η γυναίκα δεν ήταν έγκυος. Ο γιατρός που ήταν μέσα στο όχημα του ΕΚΑΒ έκανε την ανάνηψη και η ίδια μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, έχοντας σφυγμό. Οι πληροφορίες λένε ότι αυτή ήταν η γυναίκα που "τράβηξε" τον κεραυνό, καθώς κρατούσε μία ομπρέλα.

keravnos2.jpg
keravnos.jpg
keravnos3.jpg

knosos-traumaties.jpg

246968.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top