ΣΥΓΚΙΝΟΥΝ τα λόγια της μητέρας του Βαγγέλη: «Αυτό που ζητάω είναι να δικαιωθεί το παιδί μου»

Στις 23 Μαρτίου θα έκλεινε τα 20 του χρόνια

ΣΥΓΚΙΝΟΥΝ τα λόγια της μητέρας του Βαγγέλη: «Αυτό που ζητάω είναι να δικαιωθεί το παιδί μου»

​Τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων περιμένει η οικογένεια Γιακουμάκη που θα ρίξουν φως στα αίτια του θανάτου του. Η μητέρα του ζητά δικαίωση και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι που στέρησαν τη ζωή του γιου της!

«Αυτό που ζητάω είναι να δικαιωθεί το παιδί μου, αν υπάρχουν ένοχοι να τιμωρηθούν και να μην κλείσει αυτή η ιστορία. Να μην κλείσει ο φάκελος».

Αυτά είναι τα συγκινητικά λόγια της μάνας που για 37 ολόκληρες μέρες ζούσε με την αγωνία να δει ξανά το παιδί της, 37 μέρες αναζήτησης, που την οδήγησαν στη θλιβερή διαπίστωση ότι ο γιος της, το παλικάρι της, είναι νεκρό. Τη Δευτέρα 23 Μαρτίου ο Βαγγέλης θα έκλεινε τα 20 του χρόνια και δυο μέρες μετά θα είχε την ονομαστική του γιορτή.

Με τη φωτογραφία του Βαγγέλη στο προσκεφάλι της, η τραγική μάνα, περιμένει τώρα να ολοκληρωθούν οι εργαστηριακές εξετάσεις που θα ρίξουν φως στα αίτια θανάτου του παιδιού της.

Το άψυχο σώμα του Βαγγέλη βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη σε βαλτώδη περιοχή και έφερε πολλαπλές κακώσεις, το πιθανότερο από δαγκωματιές ζώων. Ακόμα και οι έμπειροι ιατροδικαστές αναφέρουν στο STAR πως είναι εξαιρετικά δύσκολο κάτω από αυτές τις συνθήκες να βγει ένα ασφαλές πόρισμα, γι’ αυτό οι εργαστηριακές και τοξικολογικές εξετάσεις θα ρίξουν φως στα ακριβή αίτια του θανάτου, τη στιγμή μάλιστα που δεν προέκυψε κάποιο στοιχείο από το σουγιά που βρέθηκε δίπλα στον 20χρονο.

Ο μικρότερος αδερφός του Βαγγέλη έβαλε ως εικόνα του προφίλ του στο fb αυτή τη φωτογραφία που δείχνει τα δυο αδερφάκια σε παιδική ηλικία. Όλοι οι συγγενείς τους μιλούν για το ευγενικό αγόρι που σκορπούσε χαρά στην οικογένεια.

«Ήταν το καλύτερο παιδί που θα μπορούσε να έχει μια οικογένεια, το καλύτερο παιδί που θα μπορούσε να έχει μία μάνα κι ένας πατέρας» λέει ο νονός του Βαγγέλη.

Η Μαρία Γιακουμάκη που δέχθηκε το πιο ισχυρό πλήγμα, της απώλειας του γιου της, καλείται τώρα να στηρίξει τον σύζυγό της και τα άλλα δυο της παιδιά, όμως δεν ξεχνά και όλους αυτούς τους ανθρώπους που είδαν στο πρόσωπο του Βαγγέλη το δικό τους παιδί!

«Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο για την συμπαράσταση. Αυτό που ζητάμε εμείς είναι να δικαιωθεί ο Βαγγέλης. Βέβαια με ειρηνικό τρόπο, όπως ��ι εκείνος διαχειρίστηκε την κατάσταση όλη κι έχουμε εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη» επεσήμανε η Μαρία Γιακουμάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: H μητέρα του Βαγγέλη ΣΠΑΕΙ τη σιωπή της: Μέχρι την τελευταία στιγμή πίστευα ότι θα τον βρίσκαμε

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Στις αρχές το βίντεο με τα βασανιστήρια που δεχόταν ο Βαγγέλης Γιακουμάκης!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top