ΡΑΝΤΕΒΟΥ των πολιτών στην Αθήνα για να ανάψουν ένα κερί για τον Βαγγέλη

Δεν τον ξέρουν αλλά θέλουν να του πουν… «αντίο»

ΡΑΝΤΕΒΟΥ των πολιτών στην Αθήνα για να ανάψουν ένα κερί για τον Βαγγέλη

​Τραγική κατάληξη είχε το θρίλερ της εξαφάνισης του 20χρονου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής, Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το πρωί της Κυριακής.

Ο αδικοχαμένος Βαγγέλης φαίνεται πως είχε πέσει θύμα σκληρού bullying από συντοπίτες- φίλους του, με τα βίαια περιστατικά που έχουν γίνει γνωστά να προκαλούν οργή και αποτροπιασμό.

100315160943_3947.jpg
Η συγκεκριμένη υπόθεση είχε συγκινήσει μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι, όπως σας είχαμε ενημερώσει και παλαιότερα στο star.gr, αν και δεν γνώριζαν τον σπουδαστή έδιναν ραντεβού σε κεντρικά σημεία διαφόρων πόλεων και τον αναζητούσαν.

Σήμερα, πολίτες δίνουν ραντεβού στις 20:30 στον Κήπο του Επίκουρου, στο κέντρο της Αθήνας, για να ανάψουν ένα κερί στη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

250215203847_7971.jpg
Το ραντεβού έχει κανονιστεί μέσα από το facebook με περισσότερους από 300 ανθρώπους να έχουν προσκληθεί ενώ στην σελίδα αναφέρεται το εξής: «Στη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη και με την ελπίδα ότι θα είναι το τελευταίο θύμα bullying, ας φωτίσουμε τον Κήπο του Επίκουρου με αναμμένα κεριά».

Την ίδια στιγμή, μια ακόμη εκδήλωση πολιτών έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 29 Μαρτίου, στο Σύνταγμα. Ο κόσμος αναμένεται να συγκεντρωθεί στην πλατεία στις 10:00 κρατώντας αναμμένα κεριά, ενώ θα πραγματοποιηθεί και καθιστική διαμαρτυρία ενάντια στη βία.

250215203850_0342.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top