Πράξη γενναιοδω��ίας: 87χρονος δώρισε δύο μίνι bus στον δήμο Καλαμαριάς

Θα εξυπηρετούν δωρεάν κατοίκους

​Σε μία πράξη γενναιοδωρίας και κοινωνικής προσφοράς, προχώρησε ο 87χρονος Νικόλαος Ξενιτίδης, ο οποίος δώρισε, σε ειδική εκδήλωση στον δήμο Καλαμαριάς, δύο νέα, σύγχρονα mini bus, σε μια προσπάθεια να επαναλειτουργήσει σύντομα η δημοτική συγκοινωνία, που αναμένεται να εξυπηρετεί δωρεάν περισσότερους από 70.000 κατοίκους.

«Είμαι πολύ συγκινημένος που με αξίωσε ο Θεός να χαρίσω τα λεωφορεία αυτά στον Δήμο για τις ανάγκες της δημοτικής συγκοινωνίας. Κάνω ό,τι μπορώ... κι όταν με ρωτάνε πού βρίσκεις τα λεφτά, τους απαντώ: με τη δουλειά μου» ανέφερε, στη διάρκεια της εκδήλωσης, ο ευεργέτης κ. Ξενιτίδης.

kalama2.jpg
Στους στόχους της δημοτικής αρχής είναι, μέχρι τα τέλη του 2015 ή στις αρχές του 2016, να έχει "σχηματιστεί" ένας στόλος πέντε οχημάτων που θα εξυπηρετούν τους δημότες στις δωρεάν μετακινήσεις τους μέσα στα όρια του Δήμου Καλαμαριάς και σε σημεία, όπου δεν καλύπτονται από τις γραμμές του ΟΑΣΘ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top