«ΧΑΛΑΕΙ» ο καιρός: ΔΕΙΤΕ που θα πέσουν βροχές, καταιγίδες και το Σάββατο!

Αναλυτικά η πρόβλεψη

«ΧΑΛΑΕΙ» ο καιρός: ΔΕΙΤΕ που θα πέσουν βροχές, καταιγίδες και το Σάββατο!

​Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα, Παρασκευή, στη βορειοδυτική Ελλάδα, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες βαθμιαία θα επεκταθούν στην υπόλοιπη δυτική και βόρεια χώρα.

Συγκεκριμένα, βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές θα εκδηλωθούν τις επόμενες ώρες στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Μακεδονία και βαθμιαία θα επεκταθούν στο υπόλοιπο Ιόνιο, τη δυτική Πελοπόννησο και από τις νυχτερινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 15 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 8 έως 18 στη�� Κεντρική Ελλάδα, από 10 έως 16 βαθμούς στην Ήπειρο, από 12 έως 20 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, και από 13 έως 18 βαθμούς στα νησιά Αιγαίου, αλλά στα Δωδεκάνησα και τοπικά στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 20 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στα βορειότερα τμήματα του Αιγαίου θα πνέουν βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ, και στο υπόλοιπο Αιγαίο από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι. Ασθενείς έως μέτριοι άνεμοι νοτίων διευθύνσεων θα επικρατήσουν στο Ιόνιο.

Στην Αττική

Λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν με πιθανότητα βροχής το βράδυ, και περιορισμένη τοπικά ορατότητα, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Στην Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά, και επιδείνωση του καιρού από τις απογευματινές ώρες με τοπικά ισχυρές βροχές και πιθανότητα καταιγίδας, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι και κατά περιόδους ισχυροί, 6 μποφόρ.

Το Σάββατο τα έντονα φαινόμενα θα εκδηλωθούν κατά περιόδους στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη βορειοδυτική Πελοπόννησο, την κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top