Βίντεο- Ντοκουμέντο: Ήθελαν να προμηθεύσουν τους τζιχαντιστές με όπλα μέσω της… Ελλάδας

Εντοπίστηκαν στην Αλβανία

Βίντεο- Ντοκουμέντο: Ήθελαν να προμηθεύσουν τους τζιχαντιστές με όπλα μέσω της… Ελλάδας

​Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο με τα όπλα στα χέρια Αλβανοί αστυνομικοί εισβάλουν σε μια μικρή μονοκατοικία στο Δυρράχιο. Ακινητοποιούν όποιον βρουν μπροστά τους ακόμα και έναν ηλικιωμένο. Την ίδια στιγμή δυο άτομα είναι ήδη πεσμένα στο έδαφος ενώ οι αστυνομικοί ετοιμάζονται να τους περάσουν χειροπέδες...

Κάνουν έρευνα στον χώρο γύρω από το σπίτι έχοντας πάντα το δάχτυλο ��την σκανδάλη. Ψάχνουν σε αποθήκες και κάποια στιγμή εντοπίζουν ένα άτομο που προσπαθούσε να ξεφύγει από το πίσω μέρος του σπιτιού.

Θα μπορούσε να ήταν μια ακόμα επιχείρηση της Αλβανικής αστυνομίας αν ο βαρύς οπλισμός δεν συνδεόταν με την δράση Τζιχαντιστών στη Συρία, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου από την γειτονική χώρα. Ο οπλισμός βρέθηκε μέσα σε τσουβάλια και ήταν 6 καλάσνικoφ, ένα υποπολυβόλο σκόρπιον, πιστόλια, χειροβομβίδες, καραμπίνες και χιλιάδες σφαίρες.

Οι ίδιες πληροφορίες έλεγαν ότι τα όπλα θα ταξίδευαν για την Συρία μέσω της Ελλάδας ενώ ένας από τους συλληφθέντες είχε παρελθόν και στη χώρα μας καθώς είχε καταδικαστεί για ληστεία. Τα μέλη της σπείρας στη συνέχεια οδηγήθηκαν με καλυμμένα τα πρόσωπα στα αυτοκίνητα της αστυνομίας ενώ έγινε έρευνα και στο εσωτερικό του σπιτιού αναζητώντας και άλλα όπλα που πιθανότατα ήταν κρυμμένα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αλβανικές αρχές αναζητούν και άλλα 4 άτομα, μεταξύ των οποίων και δυο αξιωματούχοι του αλβανικού υπουργείου εσωτερικών. Ο ένας από αυτούς φέρεται να προμήθευε την σπείρα με πυρομαχικά από αποθήκες της αστυνομίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top