Ρόδος: Εγγονή σκότωσε την γιαγιά της για μια… τηλεόραση!–Εξιχνιάστηκε ο φόνος!

Πιθανολογείται να υπήρχε και συνεργός

Ρόδος: Εγγονή σκότωσε την γιαγιά της για μια… τηλεόραση!–Εξιχνιάστηκε ο φόνος!

​«Πάγωσε» το πανελλήνιο από την υπόθεση της δολοφονίας μιας 69χρονης, σχεδόν ανήμπορης γυναίκας, τα ξημερώματα της Τρίτης στο σπίτι της στη Ρόδο από την ίδια της την εγγονή, η οποία φέρεται να την χτύπησε αλύπητα για να της πάρει μια... τηλεόραση!

29163.jpg
Η αδικοχαμένη Ουρανία Γερόλυμου ήταν χήρα και μητέρα δύο παιδιών, ενός άνδρα που μένει στη Φινλανδία και μιας γυναίκας, τροφίμου των φυλακών της Θήβας, μετά από παραβίαση των περιοριστικών όρων που της είχαν επιβληθεί για υπόθεση ναρκωτικών και κλοπών.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ρόδου, εξιχνίασαν το έγκλημα που συγκλόνισε το νησί, μετά από πολύωρες ανακρίσεις, αλλά αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο στο έγκλημα αυτό να συμμετείχε και συνεργός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εγγονή της 69χρονης ήταν τελικά αυτή που χτύπησε και σκότωσε την ίδια της την γιαγιά στην περιοχή Ασγούρου το βράδυ της Τρίτης.

Από την πρώτη στιγμή, η εγγονή ήταν για τους αστυνομικούς η βασική ύποπτος για το έγκλημα αυτό. Μάλιστα ήταν η ίδια που είχε επικοινωνήσει με την αστυνομία και είχε ζητήσει βοήθεια γιατί όπως είχε πει, βρήκε την γιαγιά της χτυπημένη στο κρεβάτι του σπιτιού της.

Κατά την ανάκριση, έπεσε σε αντιφάσεις και σήμερα τα ξημερώματα "έσπασε" και ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη της.

Ως κίνητρο της δολοφονίας, φαίνεται να περιέγραψε το γεγονός ότι είχαν οικονομικές διαφορές με την γιαγιά της γεγονός που τους έφερνε πολύ συχνά σε άγριους καυγάδες.

Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και αργά το μεσημέρι αναμένεται να γίνουν επίσημες ανακοινώσεις από την αστυνομία.

Το άψυχο σώμα της γιαγιάς βρέθηκε σε ύπτια θέση κοντά στο κρεβάτι της. Το κεφάλι της ήταν σκεπασμένο με ένα σεντόνι και πάνω από αυτό ήταν ένα μαξιλάρι.

Εικάζεται ότι μετά από χτύπημα στο κέντρο του προσώπου, η 69χρονη σφάδαζε από τους πόνους και η δράστης χρησιμοποίησε το μαξιλάρι για να την αποτελειώσει, κόβοντάς της την αναπνοή!

Σε κάθε περίπτωση σήμερα θα πραγματοποιηθεί νεκροψία-νεκροτομή από την οποία θα προκύψουν σαφείς ενδείξεις για τα αίτια του θανάτου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top