«Μπλόκα» της ΕΛ.ΑΣ σε όλη την Πελοπόννησο για τους ληστές της τράπεζας στο Δίστομο!

Το σκάφος που χρησιμοποίησαν για να φύγουν ήταν κλεμμένο από το 2012

«Μπλόκα» της ΕΛ.ΑΣ σε όλη την Πελοπόννησο για τους ληστές της τράπεζας στο Δίστομο!

​«Μπλόκα» σε όλη την Πελοπόννησο έχουν στήσει οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ για να εντοπίσουν τους τέσσερις δράστες της ένοπλης ληστείας στο Δίστομο!

PERIPOLIKO_ARGOLIDA_491_355.jpg
Εντατικές είναι οι έρευνες που γίνονται σε Κορινθία και Αργολίδα, ενώ υπάρχουν υποψίες πως πίσω από την ληστεία κρύβονται ασύλληπτα μέλη της ομάδας του Μαζιώτη!

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Παρασκευής τρία άτομα οπλισμένα με καλάσνικοφ εισέβαλαν σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην παραλία Διστόμου, άρπαξαν περίπου 300.000 ευρώ και διέφυγαν, με κλεμμένο τζιπ, παίρνοντας μαζί τους όμηρο τον ταμία της τράπεζας.

Στη συνέχεια οι δράστες έκαψαν το αυτοκίνητο και επιβιβάστηκαν σε φουσκωτό ταχύπλοο, μαζί με τον υπάλληλο και πέρασαν στην Κορινθία, στο Κάτω Λουτρό Ξυλοκάστρου.

Μάλιστα το σκάφος που χρησιμοποίησαν για να διαφύγουν είχε κλαπεί στις 22 Αυγούστου του 2012 από το λιμάνι της Καλαμάτας. Ο ιδιοκτήτης του είχε κατέβει στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα για διακοπές με την οικογένειά του.

Αυτά τα γεγονότα δείχνουν στους αστυνομικούς ότι οι δράστες είναι σε θέση να κρύβουν τα κλεμμένα οχήματα και σκάφη σε σημεία που δεν μπορούν να προσεγγίσουν ή να ανακαλύψουν οι αστυνομικοί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top