ΠΡΟΣΟΧΗ:Η Apple έβγαλε ανακοίνωση ότι υπάρχει πρόβλημα με κάποιους φορτιστές!-ΔΕΙΤΕ ποιοι είναι

Διαβάστε για την διαδικασία ανταλλαγής

​Όσοι έχετε iPhone σίγουρα το θέμα σας ενδιαφέρει! Η εταιρία ανακοίνωσε ότι υπάρχει πρόβλημα με κάποιους φορτιστές!

Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε πρόγραμμα ανταλλαγής φορτιστών 5W για iPhone λόγω υπερθέρμανσης και στην Ελλάδα.

Η αλλαγή αυτή θα γίνεται σε εξου��ιοδοτημένα Service iPhone και θα ξεκινήσει 18 Ιουνίου.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Η Apple έχει προσδιορίσει ότι, σε ορισμένες σπάνιες περιπτώσεις, το τροφοδοτικό USB για Apple 5W Ευρώπη μπορεί να παρουσιάζει υπερθέρμανση και να αποτελεί έναν κίνδυνο ασφαλείας. Αυτό το τροφοδοτικό συνόδευε όλα τα μοντέλα iPhone 3GS, iPhone 4 και iPhone 4s που εστάλησαν την περίοδο Οκτώβριος 2009 έως Σεπτέμβριος 2012 στις χώρες που αναφέρονται παρακάτω. Επίσης, πωλούνταν την περίοδο αυτή και ως μεμονωμένο αξεσουάρ.

Η ασφάλεια των πελατών αποτελεί πάντα την πρώτη προτεραιότητα της Apple και έχουμε λάβει εθελοντικά την απόφαση ανταλλαγής κάθε προβληματικού τροφοδοτικού με ένα καινούριο, επανασχεδιασμένο τροφοδοτικό, χωρίς χρέωση.

Συνιστούμε στους πελάτες μας να ανταλλάξουν οποιοδήποτε προβληματικό τροφοδοτικό με ένα καινούριο το συντομότερο δυνατό, ακολουθώντας την παρακάτω διαδικασία ανταλλαγής.

Σημείωση: Άλλα τροφοδοτικά USB Apple 5W δεν αποτελούν μέρος αυτού του προγράμματος.»

Αναγνώριση του τροφοδοτικού σας

Ελέγξτε την ετικέτα μεταξύ των διακλαδώσεων στο τροφοδοτικό σας και συγκρίνετε με τις εικόνες με κόκκινο περίγραμμα παρακάτω. Ο αριθμός μοντέλου και το χρώμα των γραμμάτων ''CE'' είναι ο τρόπος αναγνώρισης ενός προβληματικού τροφοδοτικού.

Προβληματικό τροφοδοτικό Μοντέλο A1300, με τη σήμανση ''CE'' σε σκούρο γκρι χρώμα. Αν έχετε ένα προβληματικό τροφοδοτικό, διακόψτε τη χρήση του και ανταλλάξτε το με ένα καινούριο. Μπορείτε να φορτίζετε το iPhone σας συνδέοντάς το μέσω καλωδίου USB στον υπολογιστή σας, μέχρι να λάβετε ένα ανταλλακτικό τροφοδοτικό.

Επανασχεδιασμένο τροφοδοτικό Μοντέλο A1400, με τη σήμανση ''CE'' σε γκρι χρώμα. Δεν απαιτείται ανταλλαγή του τροφοδοτικού σας.

Προβληματικό τροφοδοτικό

affected_adapter.jpg
Επανασχεδιασμένο τροφοδοτικό

redesigned_adapter.jpg
Η διαδικασία ανταλλαγής

Να πάτε το προβληματικό τροφοδοτικό σε ένα συνεργαζόμενο εξουσιοδοτημένο κέντρο σέρβις της Apple. Από τις 18 Ιουνίου 2014, θα συμμετέχουν επίσης οι συνεργάτες παροχής ασύρματων υπηρεσιών. Θα χρειαστεί να επαληθεύσουν τον σειριακό αριθμό του iPhone σας ως μέρος της διαδικασίας ανταλλαγής, οπότε να έχετε το iPhone σας μαζί σας.

Το προβληματικό τροφοδοτικό θα απορριφθεί με φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top