Εισαγγελέας στις φυλακές Μαλανδρίνου-Υποψίες ότι υπήρχαν άλλα αίτια πίσω από τη δολοφονία

Διαμαρτυρία ή μέρος σχεδίου αποσταθεροποίησης των φυλακών;

​Tα κίνητρα του Αλβανού βαρυποινίτη που σκότωσε με μαχαίρι τον 46χρονο υπαρχιφύλακα Γιώργο Τσιρώνη στις φυλακές Μαλανδρίνου και αν αυτά εντάσσονται σε γενικότερο σχέδιο αποσταθεροποίησης στις φυλακές, ερευνούν οι διωκτικές αρχές.

Ο εισαγγελέας Νίκος Αντωναράκος μεταβαίνει γι’ αυτό το λόγο στις φυλακές, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως ο Αλβανός βαρυποινίτης στη διάρκεια της επίθεσης τραυμάτισε με γυαλί στο πρόσωπο και έναν συγκρατούμενό του.

Ο Ιλί Καρέλι οδηγείται αυτή την ώρα στον εισαγγελέα Άμφισσας και σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται πώς η ενέργειά του ήταν απολύτως προσχεδιασμένη. Πληροφορίες αναφέρουν πως πριν από 1,5 μήνα οι αρμόδιες υπηρεσίες είχαν απορρίψει αίτημά του να λάβει πέντε μέρες άδεια από τις φυλακές.

Επίσης πρόσφατα απορρίφθηκε με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών η αποφυλάκισή του με όρους. Ο Καρέλι είχε αποφυλακιστεί το 2006 έχοντας εκτίσει ποινή για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, ληστεία και παράνομη είσοδο στη χώρα. Όμως το 2007 συνελήφθη και πάλι για την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top