«Ήταν μαύρος από τα χτυπήματα, με σπασμένο κρανίο και έχανε 5 κιλά αίμα»

Ο θείος του θύματος που δολοφονήθηκε για 700 ευρώ στην Ομόνοια «ξεσπά»

«Ήταν μαύρος από τα χτυπήματα, με σπασμένο κρανίο και έχανε  5 κιλά αίμα»

«Ήταν ένα παιδί ήσυχο, χωριατόπαιδο, οικογενειάρχης άνθρωπος. Δεν ήξερε από την Αθήνα. Το παιδί το πήγαν στο μαγαζί» τονίζει ο θείος του 28χρονου Τάσου Ντούπη που δολοφονήθηκε άγρια από έναν «μπράβο» πυγμάχο την Τρίτη το βράδυ σε εστιατόριο στην οδό Γερανίου στην Ομόνοια.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει και σε προηγούμενη ανάρτηση ο 28χρονος, πατέρας ενός ανήλικου παιδιού από την Πηνεία, είχε πάει για καφέ με ένα φίλο του στην Αθήνα όταν εκεί που ήταν ήρθε και μια γυναίκα. Τότε η εν λόγω γυναίκα, τους είπε πως ο πρώην εργοδότης της, ιδιοκτήτης εστιατορίου, της χρωστούσε τα δεδουλευμένα της, 700 ευρώ, τα οποία αρνιόταν να της δώσει. Εκείνη ήταν αποφασισμένη να πάει να τον βρει για να του ζητήσει για ακόμη μία φορά τα χρήματα. Τότε οι δύο φίλοι αποφάσισαν να την συνοδεύσουν χωρίς φυσικά να ξέρουν τι θα ακολουθούσε.

Όταν έφτασαν οι τρεις τους στο εστιατόριο στην οδό Γερανίου, ο 43χρονος υπεύθυνος του καταστήματος τους είπε να περιμένουν και ενημέρωσε τον έναν 39χρονο «μπράβο» με καταγωγή από χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, ο οποίος εμφανίστηκε μετά από λίγο και άρχισε να επιτίθεται φραστικά στον 28χρονο, τον φίλο του και τη γυναίκα. Η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου και ο πυγμάχος άρχισε να ξυλοκοπεί μέχρι θανάτου τον 28χρονο….

«Εγώ πιστεύω πως το παιδί το πήραν τηλέφωνο για να πάνε να το σκοτώσουν» λέει ξεσπώντας ο θείος του θύματος επιρρίπτοντας ευθύνες στον φίλο του Τάσου αλλά και στην κοπέλα που ήθελε να υπερασπιστεί το θύμα.

Αυτό που προκαλεί περιέργεια όμως είναι το γεγονός πως ενώ το τραγικό συμβάν έγινε στις 19:30 το απόγευμα, ο φίλος του θύματος διαβεβαίωνε την οικογένεια μέχρι τις 23:00 το βράδυ ότι είναι μια χαρά στην υγεία του ο Τάσος.

«Ο πεθερός του ήταν στο νοσοκομείο για να κάνει χειρουργείο. Η σύζυγός του ήταν και αυτή εκεί δίπλα στον πατέρα της. Το παιδί το πήγαν πεθαμένο στο ίδιο νοσοκομείο…. Ήταν κάτι τραγικό»..

Σημαντική είναι και η μαρτυρία ενός ανθρώπου που ήταν μπροστά στο συμβάν… Το θύμα σύμφωνα με όσα λέει ο αυτόπτης μάρτυρας, είχε γίνει μαύρο από το ξύλο που είχε φάει, το κρανίο του ήταν σπασμένο ενώ έχανε γύρω στα 5 κιλά αίμα από το κεφάλι. Επίσης αποκάλυψε πως ο δράστης ήθελε να φύγει από το σημείο της δολοφονίας μόλις έφτασε εκεί η αστυνομία!

Δείτε στο βίντεο τί λέει ο θείος του θύματος αλλά κι ένας αυτόπτης μάρτυρας...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top