Βρέθηκαν καλάσνικοφ και G3 σε 25 κοντέινερ του επιχειρηματία Πάλ��η

Εκδόθηκε ένταλαμα σύλληψης εναντίον του-Τη Δευτέρα η απολογία του επιστάτη του

Βρέθηκαν καλάσνικοφ και G3 σε 25 κοντέινερ του επιχειρηματία Πάλλη

Πρώτη ανάρτηση: 17/10/2013 12:17

Ένταλμα σύλληψης κατά του επιχειρηματία Αν.Πάλλη εκδόθηκε την Πέμπτη, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί της Πέμπτης έρευνα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στο «μουσείο» όπλων του στο Κορωπί.

Μετά από ενδελεχή έρευνα που πραγματοποιείται εδώ και μέρες τελικά οι αστυνομικές αρχές βρέθηκαν μπροστά σε ένα οπλοστάσιο που μπορεί να εξοπλίσει ένα πραγματικό στρατό!

Μέσα σε 25 κοντέινερ που βρίσκονται σε μια μεγάλη έκταση στην Βάρης-Κορωπίου πίσω από την σχολή Ευελπίδων βρέθηκαν καλάσνικοφ, όπλα g3 και άλλα, τα οποία πιθανότατα συνδέονται με την καταγγελία πρώην συνεργάτη του επιχειρηματία για σχέσεις του Πάλλη με τη Χρυσή Αυγή.

Στο σημείο έχει φτάσει ο εισαγγελέας ενώ η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία κάνει φύλλο και φτερό την περιοχή.

Εντωμεταξύ, προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα πήρε από τον 17ο τακτικό ανακριτή ο επιστάτης της έπαυλης του Αναστάσιου Πάλλη στη Βούλα, όπου βρέθηκαν όπλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιστάτης, που κατηγορείται για διακεκριμένη οπλοκατοχή και παράνομη οπλοκατοχή, υποστηρίζει ότι γνώριζε για την παρουσία των όπλων, αλλά πίστευε ότι ήταν απλά εκθέματα και είχαν μόνο μουσειακή αξία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top