Αντιδράσεις για το «Gay Pride» στη Θεσσαλονίκη!

Ο μητροπολίτης Άνθιμος ξεσπά:«Είναι αμαρτία να το δημοσιοποιούμε»

Την… χαρούμενη διάθεση όσων θα παρελάσουν στο «Gay Pride», που για δεύτερη χρονιά θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στις 14 και 15 Ιουνίου, δεν συμμερίζονται φορείς της πόλης αλλά και η εκκλησία.

Την ώρα που το «Gay Pride» έχει κεντρικό σύνθημα «Ελεύθερα πνεύματα, ελεύθερα σώματα» ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κύριος Άνθιμος υποστήριξε ότι η γυμνότητα είναι αδίκημα:

«Είναι αμαρτία να το δημοσιοποιούμε, δεν θέλουμε τέτοιο κόσμο. Τρεις χιλιάδες άνθρωποι γυμνοί και μεταξύ τους να κάνουνε, στη διαδικασία και στη διαδρομή, πράξεις και χειρονομίες και τα λοιπά. Φέρτε εσείς τα παιδιά σας να τα δούνε, γιατί δεν τα φέρνετε; Να σας κάνουμε τα εισιτήρια να τα φέρετε. Εμείς λέμε στον κόσμο "πάρτε τα παιδιά σας και απομακρυνθείτε"».

Ο μητροπολίτης πάντως εμφανίστηκε ικανοποιημένος που φέτος η παρέλαση θα ακολουθήσει διαφορετική διαδρομή καθώς πέρυσι η συγκέντρωση είχε περάσει και από την Αγία Σοφία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top