Ο Ρωχάμης παντρεύτηκε και άνοιξε κουτούκι!

Είναι νομοταγής και βρήκε το «Λιμανάκι» της καρδιάς του

Ο Ρωχάμης παντρεύτηκε και άνοιξε κουτούκι!

​Ο Βαγγέλης Ρωχάμης, κάποτε ήταν ένας περιβόητος κακοποιός που παρέμεινε στη φυλακή για 22 ολόκληρα χρόνια, σήμερα είναι ένας νομοταγής πολίτης και επιχειρηματίας ψαράς, αλλά πάνω απ' όλα καλός σύζυγος... αφού όπως φαίνεται άφησε πίσω του την παρανομία και πλέον ζει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Λευκαντί Ευβοίας.

Φυσικά έχει δεχθεί αρκετές φορές επίσκεψη από την ΕΛ.ΑΣ και την Οικονομική Αστυνομία και όπως προέκυψε είναι νομιμότατος και φορολογικά άψογος, αφού δεν ξεχνάει ποτέ να κόψει απόδειξη.

Ύστερα από 31 χρόνια στην παρανομία ο «Πεταλούδας» πέρασε στην απέναντι όχθη και ζει μια ήρεμη και φυσιολογική ζωή.

Γνώρισε τον έρωτα στο πρόσωπο της Γιώτας και μεταμορφώθηκε. Μετά από πέντε χρόνια γνωριμίας, πριν από λίγο καιρό παντρεύτηκαν και ζουν ευτυχισμένοι στον τόπο που λατρεύουν, το Λευκαντί.

Ωστόσο, φρόντισαν μαζί και πραγματοποίησαν το όνειρο του Βαγγέλη Ρωχάμη.

Δημιούργησαν πριν από περίπου έναν χρόνο το «Λιμανάκι» του.

Ένα γραφικό καφέ-ουζερί αλλά και ψησταριά, στο οποίο σχεδόν κάθε μέρα γίνεται χαμός.

Φίλοι, γνωστοί και άγνωστοι έχουν βρει το δικό τους μέρος για καφέ το πρωί και για φαγητό το μεσημέρι και το βράδυ με θέα την καταγάλανη θάλασσα.

6g55hj4h9-500x310.jpg
Ένα μέρος που ο Βαγγέλης Ρωχάμης φροντίζει πάρα πολύ. Ένα μέρος που του έχει προσφέρει μια διαφορετική ζωή.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε κάτοικος της περιοχής: «Σε αυτό το μαγαζί έχει δώσει τα πάντα. Το λατρεύει και φροντίζει όλοι να περνούν καλά. Ο Βαγγέλης είναι πλέον ένας καλός πολίτης και άριστος επιχειρηματίας. Καθ' όλα νόμιμος και μάλιστα φορολογικά άψογος! Αυτό το διαπίστωσαν και οι αστυνομικοί από τη νέα Οικονομική Αστυνομία, όταν πήγαν να ελέγξουν το “Λιμανάκι του Ρωχάμη”».

Σχεδόν κάθε μέρα, αν ο καιρός βέβαια του το επιτρέπει, ο Βαγγέλης Ρωχάμης παίρνει τη βάρκα του και πηγαίνει για ψάρεμα.

241587d9f-450x290.jpg
Ότι ψαρέψει, στη συνέχεια το πηγαίνει στην ταβέρνα του και το προσφέρει στους πελάτες του.

Στο «Λιμανάκι» του έχει υποδεχτεί και αρκετούς επώνυμους φίλους του, οι οποίοι πήγαν για να απολαύσουν τους εκλεκτούς μεζέδες του. Ανάμεσά τους ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο Τρομάρας, ακόμη και ο νεαρός ηθοποιός Αλκίνοος Αλμπάνης με την παρέα του.

33f689h7456.jpg
Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι για τέσσερα ολόκληρα χρόνια διατηρούσε τα καλοκαίρια καντίνα στην παραλία Μαλακόντας στο Λευκαντί. Και τότε, όταν οι άνδρες της Οικονομικής Αστυνομίας πραγματοποίησαν ενδελεχή έλεγχο στα φορολογικά βιβλία του Βαγγέλη Ρωχάμη, αλλά και στην ταμειακή του μηχανή, βρήκαν τα πάντα νόμιμα...

Τα χρόνια της φυλακής και η λατρεία για ελευθερία

Για περισσότερα από δέκα χρόνια ο Βαγγέλης Ρωχάμης από την Εύβοια ήταν ο νούμερο ένα καταζητούμενος. Ήταν ο άνθρωπος που καμία φυλακή δεν μπορούσε να τον κρατήσει.

Ο Ρωχάμης είχε κατηγορηθεί από τις Αρχές για μια σειρά ποινικών πράξεων, κυρίως για ληστείες και κλοπές.

Ο ίδιος φώναζε με όλη του τη δύναμη πως δεν αποδέχεται τις κατηγορίες.

«Ακόμη και όταν ήμουν στην απομόνωση ένιωθα ελεύθερος» είχε δηλώσει μετά την αποφυλάκισή του, τον Απρίλιο του 2000. Στην πραγματικότητα πάντως έκανε τα πάντα για να βρεθεί για λίγο έξω από τη φυλακή, έστω και αν ήξερε ότι μετά θα τον ξανάπιαναν, γιατί λάτρευε την ελευθερία.

Μάλιστα, κάποιοι ακόμη και σήμερα υποστηρίζουν ότι ενώ οι διωκτικές αρχές τον αναζητούσαν, εκείνος διασκέδαζε σε νυχτερινά κέντρα και ζούσε έντονα την κάθε στιγμή της ζωής του σαν να ήταν η τελευταία...


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top