Καταραμένο το τέρμα που "σκότωσε" το αγοράκι στην Ηλιούπολη!

Είχε ξαναπέσει στο παρελθόν αρκετές φορές! Βίντεο-ντοκουμέντο!

​Το τέρμα του γηπέδου του Δ' Αθλητικού Κέντρου Ηλιούπολης που «σκότωσε» το άτυχο 8άχρονο αγοράκι, την ώρα που έπαιζε ποδόσφαιρο με τους φίλους του δεν ήταν η πρώτη φορά που έπεφτε!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τέρμα του 5x5 είχε ξαναπέσει τουλάχιστον άλλες τρεις φορές, αλλά ως είθισται στη χώρα μας , το πάθημα πολλές φορές αντί να γίνεται μάθημα καταλήγει σε τραγωδία.

Σύμφωνα με μαρτυρία φίλαθλου πέρσι στον ίδιο χώρο είχε ανατραπεί το τέρμα σε προπόνηση της εφηβικής ομάδας του ΓΣΗ. Πάλι δεν ήταν η πρώτη φορά. Άλλη μία φορά είχε ξαναπέσει σε προπόνηση πάλι της ίδιας ομάδας, όπως και της α��τίστοιχης ομάδας του Χαραυγιακού. Αυτό σημαίνει τεράστιες ευθύνες και για τους παράγοντες των ομάδων αλλά για το Δήμο που δεν ελέγχει τις συνθήκες στους χώρους που παραχωρεί.

Υπενθυμίζουμε πάντως πως μετά τον τραγικό θάνατο 8χρονου η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής προχώρησε στην σφράγιση του Δ' Αθλητικού Κέντρου Ηλιούπολης. Όπως είχε δηλώσει ο γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δ. Καλογερόπουλος, το συγκεκριμένο αθλητικό κέντρο δεν υπάρχει καν στον κατάλογο των γηπέδων, που είναι καταχωρημένα προκειμένου να ελέγχονται.
Δείτε ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top