Θεία 23χρονης Φαίης:«Δεχόμαστε απειλές από τον 25χρονο που την ξυλοκόπησε»

Λιγοστεύουν οι ελπίδες για την καλλονή από την Νέα Μάκρη

Θεία 23χρονης Φαίης:«Δεχόμαστε απειλές από τον 25χρονο που την ξυλοκόπησε»

Οργή προκαλεί η συμπεριφορά του 25χρονου, ο οποίος χτύπησε άσχημα την 23χρονη Φαίη από την Νέα Μάκρη. Παρόλο που το πανέμορφο κορίτσι νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση και οι ελπίδες για να σωθεί είναι ελάχιστες, ο ίδιος μόνο μετάνοια δεν νιώθει.

Αντί ��α παραδοθεί απειλεί την οικογένεια της κοπέλας και όσους βρίσκονται κοντά της και μπορεί να δώσουν πληροφορίες. Εις βάρος του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, όμως ακόμα οι αρχές δεν τον έχουν εντοπίσει, παρόλο που έρχεται σε επικοινωνία με την οικογένεια της Φαίης, για να τους βρίζει πολύ συχνά.

«Αν έχει ανθρωπιά να παραδοθεί. Ας είναι υπεύθυνος να αναλάβει τις ευθύνες για αυτό που έκανε», λέει η θεία του, η οποία δεν μπορεί να καταλάβει τι το τόσο κακό έκανε η νεαρή στον 25χρονο και την φέρθηκε έτσι.

«Είχαν μια γνωριμία μόλις 2 μήνες. Δεν ήξερε κανείς το ποιόν του… Τι του έκανε και έβγαλε τόσο μεγάλο μένος επάνω της», προσθέτει και ζητάει από όποιον γνωρίζει κάτι να βοηθήσει.

Όπως λέει η θεία της «κανένας από την οικογένεια του 25χρονου δεν ήρθε στο νοσοκομείο».

1.jpg

Η αδερφή της φοβάται ότι θα της κάνει κακό

Σε πολύ άσχημη κατάσταση είναι και η αδερφή της. «Η αδερφή της τρέμει, κλαίει και δίνει την ζωή της για να την δει καλά ξανά… Φοβάται ότι θα τους κάνει και άλλο κακό και λέει ότι είναι επικίνδυνος», συμπληρώνει η θεία.

Όλοι στο πλευρό της

«Όσο άσχημα νιώθω για τον 25χρονο, τόσο καλά νιώθω για όλα αυτά τα παιδιά τους φίλους της Φαίης, που δεν φεύγουν λεπτό από το νοσοκομείο… Όλοι την αγαπούν και αυτό δείχνει την καλοσύνη και την αγάπη της. Ελπίζω οι προσευχές όλων να εισακουστούν».

Τέλος η θεία της εξηγεί ότι η μητέρα της κοπέλας αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, όμως βρίσκεται συνέχεια στο νοσοκομείο, όπως και η γιαγιά της. «Με κουράγιο και με φάρμακα κρατιούνται», λέει.

Δείτε την συγκλονιστική συνέντευξη στο βίντεο από την εκπομπή «Μίλα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top